היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעקבות הסקר של EDEN, ביררתי לגבי השם תהל, ואז חיפשתי גם על השמות- שילה, הודיה ואמונה.. ועל כולם כתוב אותו דבר!! כי כולם בעלי אותו ערך נומרולוגי. [
17 תגובות
עמוד 1
וואלה ..סיקרנת אותי לבדוק .. חוצמזה שהתגעגעתי לשיחות שלנו
[
אני מיד חושבת "שניצלי על הבוקר?" מצד שני אנחנו היינו ערים עם אוריאן עד 2:30 בלילה..אוריאן ובעלי עדיין ממוטטים . הבית שקטטטטטטט
עמיתי
וואווו אתר מדהים!! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
פנינו'ש- מה על הבוקר? עוד שניה הילדים חוזרים מהגנים.. יום שישי כזה קצר!! [
כתבתי באתר את ארבעת שמותינו, וזה ממש מדויק להפליא... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אז אצלי מסתבר ששלושת ילדיי הם דמויות מהתנ"ך!!! לא ידעתי!!!! איזה קטע...
[ [
גם את הילדים שלי הוא מתאר בצורה די מדויקת .. השם המלא שלי הוא אביגל (ולא אביגיל) ואני אף פעם לא התחברתי לשם הזה ... מאז שנולדתי האחים הגדולים שלי הדביקו לי את הכינוי גלי וזה נשאר ... וגם בנמרולוגיה אני מתחברת לגלי
בוקר טוב לך גברת צ'!!! [
לי ולשקד יש אותו אופי
אני לא מאמינה בדברים האלה..
גם לי יצא ששמי ושמות הבנים אותו ערך נומרולוגי You're my heart, you're my soul
מעניין....
אפשר לחבר את השני השמות יחד?
מעניין אותי התחום הזה... אצלנו כל שם בבית הוא בעל ערך נומרלוגי אחר... מה זה אומר? היום אני במסיבת רווקות בערב ומגיעה נומרולוגית... אני אשאל..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------