ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן בוקר טוב,

רציתי לדעת - כמה זמן לוקח הביוץ וכמה ימים ערכת הביוץ אמורה להראות חיובי על הביוץ.
    אני בדר"כ מבצעת בדיקה והיא שלילית כשאני לא מבייצת. כשאני כן אז היא חיובית (בהריונות הקודמים שלי זה עבד ככה). אבל אני מפסיקה לבדוק אחרי בדיקה חיובית אחת.
    אנחנו מנסים להיכנס להריון נוסף (לידה אחרונה לפני 3 חודשים) וביצעתי את הבדיקה ויצאה חיובית. היום היה היום הרביעי לביצוע הבדיקה (החלטתי להמשיך לבדוק הלאה למרות שיצאה חיובית) וגם היום היא חיובית - כלומר 4 ימים הבדיקה כבר חיובית. האם הגיוני?
    האם הבדיקה יכולה להצביע על הריון או קליטת ההריון בהתחלה?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כעיקרון, אין צרוך לבדוק אחרי שמקבלים תשובה חיובית
    יש סיבות שונות שיכולות לגרום לבדיקה להיות חיובית
    הריון זו גם סיבה - אבל לא סבירה, כיוון שאני מניח שקיבלת ווסת לפני כשבועיים (תקני אותי אם אני טועה)

האם את מניקה ?
    האם הווסת חזר להיות סדיר מאז הלידה, ומתי היה ווסת אחרון ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה