מופתעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל כל מופתעת מעצמי ניגעלת מההתנהגות שלי
    בחיים לא היה עולה על דעתי לא לפרגן לאנשים
    פתאום הכל שונה מישהי מהעבודה מודיעה שהיא בהריון(לא נשואה)
    וכל פעם שמודיעים לי על הריון זה מרגיש לי שזה בא על חשבוני וזה לא נכון
    פשוט מרגישה קנאה לא יכולה לפרגן עצבנית כל הזמן אין לי כבר כוח חוששת מהטיפולים
    כל הריצות לרופאים קביעת תורים טלפונים בדיקות אכזבותת
    לכולם זה בא פשוט אפילו לנשים בנות 40
    מיואשת
15 תגובות
עמוד 1
  • איתך בכאבך צודקת לגמריי בתחושתייך,
    אני מנסה לחשוב ולהכניס לי לראש
    שהריון של מישהיא אחרת זה לא על חשבוני
    ונכון זה מתסכל שיש נשים שפו אחד וניקלטות
    ואנחנו עוברות כל כך הרבה ....

• אל תתיאשי מותק!
    גם אלייך בע"ה זה יגיע !!!
    הרבה מאיתנו מרגישות ככה ( אם לא כולן ).
    תתפללי הרבה זה יגיע ואני מקווה שממש בקרוב
  • תודה
    מתפללת שכולנו נקבל הפתעה יפה בקרוב זה מגיע לנו

• טליה יקירתי אני חושבת שהוצאת לנו את המילים מהפה!
    אני יכולה לאמר על עצמי שאני מפרגנת לאחרות ופחות מעניין אותי הן, מעניין אותי אני וברור לי שזה לא בא על חשבוני, יחד עם זאת ככל שעובר הזמן ועוד טיפול ועוד טיפול זה נהיה הרבה יותר קשה לאכול את השלילי שלך ולשמןע חיובי של אחרת ועוד בכזאת קלות.
    התחושות של למצה זה מגיע לי עולות ועוד כמה זמן אני אאלץ להמשיך בטיפולים עד שהמתנה תגיע
    היום אני יכולה לאמר שלי נהיה הרבה יותר קשה ולא מסוגלת לראות ילדים של חברות שלי או לשמוע את הקיטורים של חברה בהיריון שני וכמה קשה לה בעבודה שאוטוטו היא יוצאת לחופשת לידה. זה נשמע חוצפה מהצד. בקיצר את בהחלט לא לבד ואל תהיי מופתעת. זאת גירסא אחרת שלנו בהתאם למציאות הקיימת, והיא לא פשוטה.
  • הכי מעצבן אותי זה לישמוע קיטורים של נשים בהריון !
    זה מטריף אותי !
    כואב לי , אין לי חשק לאכול , אני מקיאה , לא יכולה לסבול תבושםו הזה וכו'...

הלואי בקרוב אצלנו
  • שושה זה בדיוק מה שאני מרגישה לא יכולה לסבול קיטורים של נשים בהריון כמה קשה להן ובאמת זה חוצפה ונימאס כבר
  • טליה מאמוש, אל תתייאשי עדיין,
    גם אני לפעמים משתגעת מהמחשבות שעולות לי בראש אבל אני מזכירה לעצמי שזה טבעי...
    זה באמת לא פייר כשאנחנו מאוד רוצות ומרגישות מוכנות והולך לנו מאוד קשה.... נראה כי כל העולם בהריון ורק לנו קשה...
    אבל את לא ממש יכולה לדעת מה קורה אצל בנות אחרות ואיזה תהליך הן עברו...

בכל מקרה, גם לנו זה יקרה ורק צריך הכוונה וסבלנות...
    קבלי ממני בנתיים חיבוק ענק!
  • קרן מאמי מדובר כמובן בבנות שקל לעשות חשבון פשוט.. התחתנו וחודש חודשיים . אםאלה חברות קרובות את יודעת מה עובר עליהן. אלה שלא זה פחות מעניין
    בכל מקרה אני למדתי שעם הרגשה אי אפשר להתווכח! נקווה שכולנו נרגיש אחרת ממש בקרוב..
  • קרן מאמי מדובר כמובן בבנות שקל לעשות חשבון פשוט.. התחתנו וחודש חודשיים . אםאלה חברות קרובות את יודעת מה עובר עליהן. אלה שלא זה פחות מעניין
    בכל מקרה אני למדתי שעם הרגשה אי אפשר להתווכח! נקווה שכולנו נרגיש אחרת ממש בקרוב..
  • שושה מאמוש, אני ממש מבינה את ההרגשה הזו...
    יש לי כמה חברות טובות שנקלטו תוך זמן קצר מרגע שהתחילו לנסות וזה מאוד קשה.
    אני שואלת את עצמי, מה הן יותר טובות ממני? מה אני לא עושה בסדר?
    אבל זה הטבע, אם היינו כולנו אותו דבר זה לא היה טבעי.
    אני מודה לאלוהים על כל מה שיש לי וגם אין לי...
    כל חיי לא היה משהו שלא הצלחתי, תמיד עבודה קשה, חריצות, נכונות, השקעה ורצון עשו את העבודה. והנה משהו שאני ממש מתקשה... זה לא בשליטתי וזה מוציא אותי מדעתי...
    אנחנו חייבות להמשיך לנסות בלי להתייאש עד שנצליח. ונצליח!!
  • כ"כ מוכר...
    אני כ"כ מזדהה עם התחושה הזאת

אני אוטוטו נשואה שנתיים וכל מי שהתחתן אחריי ומקביל אליי כבר עם ילדים.
    זאת תחושת אכזבה שלא ניתנת לשליטה.
    הכי מעצבנות הבנות שבאות ומספרות על היריון "פוקס" "לא מתוכנן" דיייייייייייייי זה כ"כ מעצבן.

ונכון, אלה שלא מספיקות להתחתן וחודש אחרי כבר נכנסות להיריון זאת באמת תחושה של למה אצלי זה לא ככה. אבל לצערנו זה לא בשליטתנו ואנחנו צריכות לעבור תקופות קצת יותר קשות אבל בסוף זה יגיע

בעלי עזר לי לא לקנא לנשים בהיריון כי כמו שהן לא יודעות מה אנחנו עוברות יכול להיות שלחלקן זה גם לא בקלות או שאפילו חלקן עברו את אותו הדרך כדי להשיג את ההיריון המיוחל. אנחנו לעולם לא נדע כי אני שומרת את עניין הטיפולים בסוד מכל העולם ואישתו. תחשבו ככה תמיד ותצאו מההרגשה הנוראית.

שבת נפלאה לכולן... בשורות טובות
  • בנות,
    מה שלי עזר תמיד זה להסתכל על חצי הכוס המלאה- במקום לספור בלב "זאת בהריון, וזאת בהריון וזאת בת 40 ובהריון, וזאת פנצ'ר אחרי לידה שוב בהריון וכך הלאה"....(ולא רוצה לבאס אבל דמיינו כמה בהריון ואתן לא יודעות עדיין כי זו רק ההתחלה...)
    פשוט להגיד לעצמך שהריון זו תופעה מדהימה ויחד עם זאת היא כל כך כל כך שכיחה באוכלוסיה,
    כולן בהריון, ושוב בהריון ושוב...
    שאין מצב שזה לא יגיע גם אלינו ואפילו בקרוב!!!!
    הכל ענין של גישה,
    ואגב לקנא זה אנושי,
    וזה שלב טבעי אבל אפשר לשנות את המחשבה ולהתעודד- כל אחת שבהריון רק מקרבת אותי סטטיסטית שזה יקרה גם לי
  • עשית לי צמרמורת,
    כל כך זוכרת את התחושה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• יש פה בנות מדהימות עם לב רחב וראש על הכתפיים! כל הכבוד על הגישה החיובית זה לא מובן מאילו

זה יקרה לכולנו, רק מקוות שיקרה כמה שיותר מהרררררררררררררר
  • בנות אתן מדהימות אחת אחת תודה על הכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה