שחר בחר שם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לתינוק
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
28 תגובות
עמוד 1
  • תסבירו לשחר ששם התינוק ייבחר סופית לאחר שיוולד, ויכול להיות שהשם שהוא אומר ייבחר ויכול להיות שלא...

• אם הוא לא נורא אז מה אכפת לכם? לדעתי זה טוב....

• מה אכפת לך לשתף אותנו? למה החשאיות? שתפי
    פייס: ortal_hori
  • אולי זה השם שצריך להיות...
    קודם כל שתלדי בשעה טובה ואז אולי הוא ישנה את דעתו
  • אני בעד שחר!
    אתם בחרתם את השם שלו, עכשיו הוא בוחר לאחיו

• טל??
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אם את מתחברת לשם למה לא

• התכוונתי ששחר בחר את השם לטל

• כשאמא שלי היתה בהריון עם אחי הקטן - אחי הגדול יותר בחר לו את השם שלו.

הם שאלו את כולנו איזה שמות אנחנו רוצים, עד היום אני זוכרת איזה שמות רציתי - ברק או כפיר
    פייס: ortal_hori
  • האמת שטל בחר את השם לעצמו. היה מן משהו מפחיד ערב לפני הברית.

אורטל גם את השם שלי האחים שלי בחרו אבל ההורים שלי נתנו להם 2 אפשרויות. ז"א א או ב והרוב קבע. האמת שזה רעיון טוב לעשות את זה. אבל אם אני אעשה את זה אז ממש בברית עצמה אחרת כל העולם ידע איך קוראים לילד
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אם אתם אוהבים למה לא
  • סוכנת איך טל בחר את השם אני רוצה לשמוע את הסיפור זה מענין

• היו לנו 3 שמות מתוכם אחד טל ונגיד שם אחר היה זרובבל שבעלי אהב ויוחנן שאני אהבתי. ונורא התלבטנו וערב הברית עוד לא היתה לנו החלטה והשתגענו כבר! לא הצלחנו להחליט! טל זה שם ששנינו אהבנו עוד מימי שחר אבללא היינו סגורים אם לבת או לבן. אקיצר, קילחנו אותו והנחנו רגע על המיטה כדי להלביש. הילד צרח וצרח שחבל לך על הזמן היה נורא לא רגוע אני כבר לא זוכרת למה אולי היה רעב. וכמו ג'ינג'י אמיתי הוא ידע לצרוח.
    ובעלי ניסה להרגיע אותו - אז הוא אומר לו זרובבל תרגע מותק זרובבל תרגע והילד צורחחחחחחחחחחחחח ואז הוא מנסה טל תרגע מותק תרגע ופתאום הילד סתם
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • סיפור מעולה

• פייס: ortal_hori
  • אחלה סיפור

• אחלה סיפור של טל
    אצלנו ליאבי בחר לאיתי את השם מהרשימה שנתנו לו
  • מגניב , אחלה של סיפור

• אחלה סיפור
  • סיפור כזה קסום, מרגש ומיוחד,שבאמת נותן את המשמעות כעת לשמור על השם-הניבחר כעת בנסתר ורק במעמד-המקודש של הברית לחשוף אותו לעולם

• סיפור מקסים!
    אומרים שכאשר ילד נולד ומסתכלים עליו רואים מה הכי מתאים לו...
    בינתיים תחשבו על עוד שמות ותסבירו לשחר שהשם שבחר יפה אך זה עדיין לא בטוח יהיה השם של התינוקי...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אם השם ששחר בחר מתאים לכם - אתם יכולים לקחת אותו.

יונתן רצה שיקראו לאיתמר ספיידרמן... ועם כמה שאנחנו ליברליים לא הסכמנו. אז אמרנו ליונתן שהוא יקרא לאיתמר ספיידרמן ואנחנו נקרא לו איתמר. וככה היה במשך שבוע-שבועיים עד שנמאס לו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ספיידרמן????
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני עדיין צוקחת על ספיידרמן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שחר וטל,אצלי בפנים מתקשר לבוקר,רעננות

• וואוו איזה סיפור
  • פשוט נאלץ לחכות ולראות את המלך החדש ואז נחליט
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה