קצת עצובה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

לא , עדיין לא קיבלתי

אתמול הייתי אצל רופא נשים חדש ( עברתי מהרופאה שלי שישנה בעמידה )
    הוא בדק אותי כי הרגשתי כאבים אבל ברוך ה' לא מצא כלום חריג והכל תקין .
    הוא גם אמר שאי אפשר לראות היריון ויהיה ניתן רק עוד שבוע ...

מה שמבעס זה שהוא שמע את הסיפור שלי שאני עם חצוצרה אחת
    וראו בניתוח שיש בה מעט הדבקויות
    והוא אמר לי שאם החודש לא נצליח וגם בחודש הבא
    הוא ישלח אותי לצילום רחם כדי לבדוק את מצב החצוצרה
    ואם היא סתומה אז נעבור לivf - הפריות .

אני מפחדתת מאוד מכל התהליך , הבדיקות וכו... מי שמכירה
    אותי יודעת שאני חרדתית והיפוכונדרית .

קשה לי מאוד עם המחשבה שאצטרך לעבור את זה כי לא תהיה לי ברירה אחרת ...

4 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי, אני הייתי הולכת לקבל עוד חוות דעת....
    את יודעת הרופא נשים שלי אמר לי שיש לי שחלה אחת פוליציסטית שזה אומר בעצם שחלה שלא מבייצת.. (שזה בעצם כמו להיות עם שחלה אחת)...
    לפני שנכנסתי להריון הנוכחי הייתי אצלו ורק אז גיליתי את זה..
    הקיצר הוא אמר לי - אל תשכחי שעם אותה שחלה כבר נכנסת להריון בעבר
    ובאמת ב"ה אני בחודש רביעי עכשו...
    מה שאני מנסה לומר אל תכחי כל מה שאומרים כתורה מסיני, ובשביל להרגיע את עצמך לכי לשמוע עוד רופא יכול להיות שמה שהוא ראה זה משהו מזערי שרופא אחר בכלל לא יציין אצ בפנייך....
    אל תהיי עצובה מאמי, אני בטוחה שתהיי אמא בקרוב נשמה

• מאמי קודם כל אני מאחלת לך שלא תקבלי החודש ושתזכי לבשורות טובות .
    אני מתארת לעצמי שכל מה שעברת ואת עוברת קשה לך, אבל את חייבת להתחזק מהמחשבה שזו עוד תחנה בדרך להריון המיוחל שיגיע בקרוב.
    שמעתי שהרבה פעמים צילום רחם עושה פלאים, הוא מנקה את ההדבקויות ברחם ואת הסתימות והרבה נקלטות אחריו.
    אני בטוחה שבכל אשר תלכי בעלך יהיה שם לתמוך בך וגם אנחנו פה בפורום נהיה פה בשבילך תמיד .
    אל תתחילי לחשוב ישר על הדברים השליליים, תשתדלי לחשוב על זה שנקלטת
    וכל מחשבה שלילית תשתדלי להמיר במחשבה חיובית על תינוקי חמוד.
    לי זה עוזר, כל פעם שיש לי מחשבה שלילית אני ממהרת לחשוב ולדמיין משהו חמוד!

ותזכרי מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו

מאחלת לך שבוע טוב מלא בבשורות טובות ושולחת לך מלא מלא
  • יקירתי,
    הריון זה לפני הכל אצלנו בראש. אני כמוך - חרדתית וחייבת לדעת הכל ולקחת הכל בחשבון...א ב ל - ממקרה של חברה שלי למדתי שהכל אפשרי ושתמיד כדאי לשמוע עוד חוות דעת. אל תחשבי על זה ותמשיכו להתנהג ולעבוד כרגיל. דווקא מהמהקום שפחות מצפים לו מגיע התינוק :)

הסיפור של חברה שלי : אחרי 9 חודשים של נסיונות אמרו לה שיש לה רחם בעייתי ושהיא לא תוכל ללדת ללא טיפולים קשים. היא החליטה להפסיק לנסות והלכה לרופא כדי לחזור לגלולות (מסתבר שכשהיא ישבה אצלו היא כבר היתה בהריון!) היא חיכתה למחזור שיגיע וגילתה רק בחודש שלישי שהיא בהריון (היא פשוט לא חשבה שהאופציה הזו אפשרית ) רק אחרי שהיא הקיאה והתעלפה בבית ואמא שלה אמרה לה לנסות לבדוק...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה