היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אתמול גיליתי שאני בהיריון ,ע''פ חישוב אני נמצאת בשבוע ארבע . הכל כל כך טרי . אתמול בלילה חוויתי דימום קל ,אבל דימום זה דימום ולכן רצתי היום לקופ''ח . בגלל גילו הצעיר של ההיריון לא היה ניתן לבצע אולטראסאונד או בדיקה וגינלית ולכן נשלחתי לעשות בדיקת דם beta . ומאחר שהיום יום שישי אין בדיקות דם ואני צריכה לחכות עד יום ראשון. אני במתח נוראי בפחדים איומים! קראתי שיש מצב שזה דבר נורמלי בתחילת ההיריון . אבל אני מאוד מפוחדת !! היום הדימום נחלש כמעט ונעלם . בבקשה את עזרתכן. מי שחוותה את זה. אני חייבת שתרגיעו אותי! בבקשה!!!
13 תגובות
עמוד 1
לא חוויתי את זה, אבל זה אכן יכול ליהיות דימום של השרשה!
שימשיך קל ותקין ומזל טוב!
מאמי אל תהיי מבוהלת גם לי זה קרה בתחילת ההריון ונלחצתי כמוך אבל זה נעלם לי אחרי יומים וכמו שמיצי מיאו אמרה זה כנראה דימום של השרשה..מאחלת לך המשך הריון קל ותקין
תקשיבי, רוב הסיכויים שזה דימום של השרשה. זה תקין ונורמאלי.
דבר שני, מה יעזור לך להיות לחוצה? זה יביא את יום ראשון מהר יותר? לא. אז פשוט תנשמי עמוק ותחשבי מחשבות חיוביות
מחשבות חיוביות ואמונה שהכל יהיה תקין ב"ה!
לי גם היה דימום דני ההריונוצת ככה בשבוע 5-6... משהו ממש חלש שעבר בבוק למחרת, הרופא פשוט המליץ על מנוחה ושתיה מרובה.... בהצלחה מאמי
תשימי לב לדימום שלא מתחזק חלילה או עם גושים, כמו שהבנות אמרו- אולי מדובר בדימום של השרשה- הלוואי!!! המשך הריון ארוך ותקין
המון בהצלחה... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
היי לי היה דימום בשבוע 8 והרופא המליץ לי על מנוחה ושתיה מרובה, אז כמו שהבנות אמרו יכול להיות שזה השרשה. המשך הריון קל תקין וארוך
בנות תודה על עזרתכן ותמיכתכן ! הרגיע אותי מאוד.
את כבר בטח אחרי הבדיקת דם.. תעדכני! לי היו דימומים מתחילת ההריון ועד שבוע 11. תשתי הרבה ותנוחי הרבה!!!
בהצלחה
גם לי היו דימומים בהתחלה! זה משהו נורמאלי בתחילת ההריון.. אני הכי מבינה את הלחץ והדאגה, אבל בינתיים את רק צריכה להרגע ולקוות לטוב
גם לי היו דימומים בהתחלה גם בכזה שבוע גם היה דימום חלש. זה נורמאלי וטיבעי בתחילת הריון כמו שאמרו לך כבר רק לא לידאוג ולנסות להרגע
כל עוד הדימום חלש ולא מתחזק יתכן וזה נורמלי תעשי בדיקת בטא ואחרי יומיים הכפלה ותראי אם יש הכפלה אז יכול להיות שהכל בסדר