שאלה על בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    יש לי שאלה...
    החודש הוא החודש השני שאני עושה את הבדיקת הביוץ הביתית וגם החודש סביב מועד הביוץ (המשוער) כולל הכאבים בבטן שאני מרגישה וכו'... מופיע פס נוסף חלש יותר משמאל לפס הביקורת החזק שמופיע לי כבר כמה ימים לבד (רק פס אחד כל הזמן). לפי מה שאני קוראת בהוראות זו תוצאה שלילית??? אבל מוזר לא? זה לא נראה לי הגיוני... לא יודעת סתם בדיקות ביוץ מעצבנות ולא ברורות, בכלל החודש החלטתי שעושים יום כן יום לא כל החודש לפי עצת הרופא ועכשיו אני כבר מבולבלת לא יודעת אם להסתמך על הבדיקה, האם התכוון המשורר לחיובי בכלל... לא ברור...
    האם מישהי נתקלה במצב דומה? מה כדאי לעשות?
    עכשיו אני מתחרטת שהתחלתי לבדוק בכלל ביוץ החודש... סתם מבלבל ובכלל אתמול היה היום של ה"כן והיום של ה"לא ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות...
9 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי מוכר...
    גם לי מתי שהרגשתי את הביוץ הופיע פס ממש חלש, שבאמת נחשב שלילי לפי ההוראות... כבר חשבתי שלא בייצתי...
    בכל זאת קיימנו יחסים יום כן יום לא במשך שבועיים...
    ואני בהריון עכשיו...
    גם אני כמוך שמעתי אינסוף ביקורות שליליות על בדיקות הביוץ... קניתי בכל זאת כדי להרגיש קצת שליטה...
    ואת יודעת מה- יכול להיות שאם היה מופיע לי פס ברור הייתי נכנסת ללחץ שהיה מונע את ההפרייה... אז אולי עדיף לא?
  • אז מה את אומרת בעצם יקירתי??? להמשיך בתוכנית היום כן יום לא??? ואם היום זה ביוץ ואנחנו מפספסים??? זה ישגע אותי עכשיו... אני יודעת שאני נשמעת קוקו לגמרי ...
  • יולי הי,

אנ לא יודעת מה תחליטי אבל אני הגעתי למסקנה שבדיקות האלה לא שוות הרבה וסתם מכניסות ללחץ מיותר... !!
    מה שהן באמת עושות - הן גורמות לנו להוציא המון כסף מיותר!!!

כדאי לחשב את אורך המחזור ולפיו להעריך יום הביוץ המשוער וע"פ זה לקיים יחסים בתדירות של יום כן יום לא

לנסות לזרום עם זה במשך מספר חודשים ואם עדיין לא הולך אז ללכת לבירור רפואי (כמוני ....)

כמה זמן את כבר מנסה?
    מהו אורך המחזור שלך?

• אבל גם אם הביוץ היה היום ושכבתם אתמול אתם לא מפספסים (הזרע מחכה בין 48 ל-72 שעות לביצית...) יום כן יום לא מכסה את כל האפשרויות של הביוץ...
  • היי,

אני כבר חודשיים עם הבדיקות האלה, והן לא מראות יל ביוץ בשיט!!!! הכי חזק זה היה פס שני חלשלוש עם גבול אחד חד וכל היתר כמו רמז לפס, לא יותר מזה... זה שיגע אותי גם כי גם אני לא הבנתי אם בייצתי או לא.

בגלל שנשארו לי עוד בדיקות אמשיך גם החודש עם הבדיקות (מה, סתם זרקתי כסף?), אם אקבל מחזור, כמובן :)

אני בכל זאת ממליצה כן להמשיך יום כן ויום לא, זה נראה לי הכי נכון מכל דבר גם אם לא קל, ככה לא תרגישי שפיספסת ועשיף שתעשי מאשר לא תעשי :) הכוונה ליחסים :)

גם אני קראתי פה לא מעט על הבדיקות האלה שלא שוות הרבה, לכן אולי באמת לא כדאי...

בהצלחה לכולנו!!!!!
  • הי בנות.
    תודה עניתן לי פחות או יותר.
    גלית לשאלתך זה החודש הרביעי שאני מנסה, זה הריון שני, יש לי ילד בן שנתיים וחודש...
    חודש שעבר עשינו במשך שבוע כל יום! זה היה קשה ולןא נקלטתי...
    בגלל זה החודש החלטתי לשמוע לעצתו של הרופא ולעשות יום כן ויום לא כל החודש...
    את האמת זה הרבה יותר פשוט מכל יום ואפילו יותר מהנה...
    אז אין לי מה להיות בלחץ מהביוץ אם אתן אומרות שיום כן יום לא מכסה את כל האפשרויות...
    תודה מתוקות בהצלחה לכן מעומק לי ולמי שכבר שם המון המון אושר
  • יולי מתוקה,

אנחנו נמצאות במצב ממש דומה....
    אני אמא לילד מתוק בן שנתיים שנולד מהיריון טבעי שנקלט תוך חודש מיום הפסקת הגלולות!
    אנחנו מנסות להרות שוב כבר 9 חודשים כשמתוכם אני חודשיים במעקב זקיקים שהראה כי הביוץ מתחרש מאוד מוקדם וייתכן שזה מקור הבעיה....
    החודש קיבלתי טיפול לדחיית הביוץ ואנו מקיימים יחסים יום כן יום לא לפי המלצת הרפא בתקווה שזה יעזור ונתבשר בקרוב בשורות טובות!!!

יולי מהו אורך המחזור החודשי שלך??
    (כלומר מיום הוסת הראשון עד היום הראשון של הוסת הבאה)
    האם ההיריון הראשון היה טבעי??
    תוך כמה זמן נקלטת להיריון הראשון?
  • הי גלית
    ההריון הראשון כמו אצלך ממש מהר תוך חודשיים
    אורך המחזור שלי בין 26-28 ימים.
    אנחנו מנסים שלושה חודשים - עד עכשיו ללא הצלחה
    זה החודש הרביעי ומקווה שהאחרון
    אני מרגישה את הביוץ שלי בדיוק ביום ה13-14 למחזור.
    הרופא אמר בכל אופן ששישה חודשים ראשונים מנסים טבעי ורק אח"כ אם לא אקלט נעשה בדיקות
    מקווה לא להגיע לזה בכלל...
    כמיו שהרופא אמר: לא לבדוק ביוץ, בטבע לא בודקים ביוץ... לתת לאלוהים לעשות את שלו
    זהו אז אני מנסה ככה בלי לחץ למרות שקשה לא להילחץ כי ציפיתי שאחרי הפעם הראשונה שהלכה בקלות גם זו תבוא בקלות... אבל אני מנסה לחשוב שכל עכבה לטובה ומה שיהיה צריך להיות אז זהו...
    אני מתחילה את החודש במחזור באכזבה ומועקה אבל ככל שעוברים הימים אין ברירה אלא לשמור על שפיות ואופטימיות...למענך ולמען הילד שכבר יש לך!
    אני מאחלת לך המון בהצלחה, אל תשכחי את הזוגיות שלכם בדרך למטרה הנעלה! תשמרי על אופטימיות אני מאמינה שבסוף עוד נצחק על זה!!!
    אמן!

• הי יולי

זה קצת מנחם לדעת שיש עוד בנות במצב שלי...
    וכמו שהרופא שלי אמר : תפנימי את זה - אין לך בעיית פוריות - הרי יש לך ילד בבית...!
    אני מנסה להתנחם בזה איכשהו אבל זה לא מרגיע את הכמיהה לעוד ילד!
    היום אני מסתכלת על זה בצורה כזאת שכל חודש שזה מתעכב אני נעשית בשלה יותר לקראת 2 ילדים (בואי נודה שזה לא הולך להיות פשוט...)
    בקיצור תורידי לחץ ותכירי בעובדה שאין לך בעיה, תהיו ספונטניים וזה בטוח יבוא!

בהצלחה מותק!
    הלוואי שיהיו בשורות טובות מה- בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה