יחסים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני עם עוד שגעון.. הפעם לגבי היחסים. מביך מאוד, אבל זה משהו חשוב שאני מנסה למצוא לו תשובה הרבה זמן.

תגידו לי אתן, אלה שמנסות, ואלה שניסו והצליחו וגם אלה ש(עוד) לא- זה לא קשה (היה) לכן - לקיים יחסים יום כן יום לא??? זה לא קצת עינוי? בכל זאת הראש מלא בעוד מיליון דברים שיש בחיים, ובעקבותיו הגוף, לא?
    איך אתן מתמודדות? איך מרגיעות את עצמכן (במידה וזה לא קל רק לי), חוץ מהמחשבה על המטרה הנעלה? או מה אתן אומרות לעצמכן, עושות, או מה???

אשמח לתשובות ממי שתוכל לענות...אולי אני פשוט לא מבינה משהו והדברים צריכים לעבוד אחרת ואני טועה... בקיצור אני מבולבלת :(

תודה מראש וסליחה על המבוכה!
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי פשוט כמו שאמר לי הרופא- את צריכה לאהוב את בעלך מאוד!
    אז תהני תעשי לכם אווירה רומנטית תהיי רגועה כמה שיותר, אל תתייחסי לזה כמו עבודה אלא כהנאה בלבד...
    אין פתרון אחר...
    תצאו כמה שיותר תבלו תצחקו וזהו... יהיה מה שיהיה
  • באמת קצת מביך לדבר על זה- אני בטוחה שאת מאד אוהבת את בעלך.
    כל הזמן אמרתי שזו הבעיה שזוגות מנסים להביא ילד לעולם רק אחרי שנים של זוגיות... כל הזמן העצות מהצד לא להתייחס לזה כעבודה וליהנות- אבל לטס פייס איט: אחרי חמש שנות זוגיות אין שום סיכוי שבאופן ספונטני יהיה סקס 4 פעמים בשבוע...
  • הי יולי,

תודה על התשובה, אבל לכל דבר יש גבול, לא? גם הגוף לא תמיד זקוק לזה, עם כל האהבה והבילויים ואווירות רומנטיות...

אני לא מאמנה, פשוט מאוד, שניתן לחוש חשק מיני באופן כל-כך תכוף... אצלי, אם הגוף שלי לא זקוק לזה, אז זה פשוט "לא צריך"! מה שאני לא אעשה זה לא יעזור! אז ה"עבודה" הופכלת לסוג של עינוי, לצערי.

יש עוד דעות\דרכים\פתרונות אולי?
  • היי גשם,

תודה על התגובה, עם כל המבוכה. למרות הכל זה חלק חשוב ב"עשיית ילדים", איך שלא מסתכלים על זה, אז גם אם לא מדברים על זה בקול רם אני בטוחה שזה מעסיק עוד בנות ולא רק אותי...

כמובן שאני אוהבת מאוד את בעלי, אבל לכל דבר יש גבול :)

אני דווקא "צעירה" - נישואים של שנה וחצי, וכמה שזה מפליא, גם זה כבר נשחק. מה הפלא, השגרה... מריבות פה ושם...עבודה ודאגות...
  • היי רודנה, נגעת פה בנקודה מאוד רצינית שבטוח כל אחת חושבת עליה, אבל לא בהכרח מדברת עליה...
    אין ספק שזו עבודה קשה!!! כמובן שזה לא כמו החודש הראשון לחברות שמצאתם את עצמכם פעמיים ביום במיטה וגם זה לא היה מספיק!!! אני אחת כזו שחולה על סקס ובעלי בדיוק כמוני, ואנחנו אוהבים אחד את השנייה ברוך השם אהבה ענקית, אבל סקס זה פיזיות, מעבר לרצון הטוב, ואחרי יום עבודה, ודאגות, וריצות, ולדאוג למיליון דברים ובמיוחד עוד לחשוב איך לספק ולהסתפק, זה מאוד קשה יום כן יום לא, ויש כאלה שעושים כל יום גם...
    אל תרגישי רע עם עצמך, תדעי שהעניין הזה שלא מצליח עוד יותר מביא את זה לכדי עינוי, והמחשבות האינסופיות של וואי האם הסקס הזה יכניס אותי להיריון, ועצם העשייה עושה את הסקס מכני ולא חושני בכלל וזה כל כך מרגיז, והייתי שם והחלטתי להפסיק עם זה. די לעשות סקס בשביל להיכנס להיריון ולהתחיל לעשות סקס בשביל ליהנות. ייצא מזה, ייצא. לא ייצא, לא ייצא!!! לרדוף אחרי זה גם ככה לא עזר לי עד עכשיו, אז למה שפתאום זה יתחיל לעזור?!
    אז גם עניתי לך, וגם הוצאתי קצת תיסכול אישי.
    אני מקווה שיהיה לך יותר קל מעתה והלאה...

• היי gals

המון תודה על תשובה אמיתית וכנה, אני מאוד מעריכה את זה.

הלוואי והייתי כמוך :)

תשובתך כן עזרה לי מאוד, ואני בהחלט הולכת להשקיע בזה מחשבה ועבודה :)

בהצלחה!!!!
  • הי בנות,

רונדה אכן העלתה פה נושא מאוד רציני!!
    וזה אכן לא פשוט לקיים יחסים בצורה כ"כ מתוזמנת וכ"כ טכנית!
    ולדעתי אין קשר לכמה את אוהבת את בן זוגך?!
    זה ממש לא פשוט ואפילו קשה במיוחד כשיש ילדים קטנים....(כמו אצלנו)
    שהם גם קצת מתישים ולפעמים חולים ולפעמים מתעוררים בלילה...
    בקיצור מצב לא פשוט שמעמיד את הזוגיות במבחן!!
    אין נוסחא שאומרת איך עוברים את הימים האלה וזה מאוד אישי
    אנחנו למשל סיכמנו ביננו שבימים האלו הוא יוזם יותר כדי להקל על העניין
    וכמובן שאנחנו כל הזמן חושבים על המטרה!

אז שיהיה לכולנו בהצלחה
    ויאללה למצוות פרו ורבו
  • לדעתי בלי שום קשר לרצון להביא ילדים לעולם (שכמובן לשם זה אנחנו חברות בפורום:)), סקס זה דבר חשוב מאוד שצריך לתת לו את המחשבה, ההשתדלות וההשקעה שמגיע לו!!! ולכן נצלי תקופה זו כהזדמנות אדירה לטפח, לשקם, לגוון , להתלהב, לאהוב, להתענג, להרגיש חושנית ומושכת , לאהוב את עצמך ואת הגוף שלך ולהגיע עם בעלך לרמות אינטימיות שאפשר להגיע אליהם רק במיטה, או בסלון , או במטבח, או בכל מקום אחר שבא לך!!!
    פשוט תהני מזה!!! אני מבטיחה לך שברגע שתכוונני את עצמך בראש , במחשבות וגם בגוף לעניין ותתחילי להיות אקטיבית יפתח לך התאבון ואז זה כבר יבוא באופן טבעי !
    אני עם בעלי כבר 5 שנים וקבעתי לעצמי חוק ברזל- 3 פעמים בשבוע לפחות!!!! אלא אם כן ממש חולים , או שמישהו בחו"ל וכו'. בעיניי זה אחד הדברים החשובים בזוגיות ואסור להזניח את זה.
    בהצלחה ותעשי חיים

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה