טוב אז האופטימיות נעלמה לי לגמריי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם החודש אבוד כניראה..אמרו לנו ביחידה ללכת ליעוץ גנטי כי מצאו איזו בעיה ב xy לא שהבנתי מה זה..מחר הולכים למכון גנטיקה ונתחיל בבירור..השאלה היא למה מלפני 3 שנים בטיפול הראשון לא שלחו אותנו? כלומר עם יש איזו בעיה אז הילדה שלי יש לה בעיה חס וחלילה? עם כן אני הולכת לזמבר אותם..כי לא שלחו אותנו בטיפול הראשון..אוףףףףףף שוב פעם לחכות..
1 תגובות
עמוד 1
  • חקר הגנטיקה מתקדם כל הזמן, בעיות שלא ידעו עליהן לפני 3 שנים הן היום ברורות יותר ויש בדיקה עבורן,
    אני בזמנו עשיתי בדיקות גנטיות ואמרו לי "זה לכל החיים".....
    אבל עכשיו כבר שלחו אותי לבדיקות חדשות שגילו ואין לי אותן.
    חוץ מזה אל תכנסי ללחץ, קודם תעשי בירור גנטי, ממש ממש לא בטוח שהילדה שלך חס וחלילה סובלת ממשהו, היא כבר מספיק גדולה והייתם עולים על בעיות ככל הנראה אם היו (חמסה על היפה הזו, חס וחלילה)
    את חייבת להירגע, גם ברוב המקרים בשביל בעיה שתעבור לילד צריך שני הורים נשאים ולא אחד...
    בקיצר, תרגעי ולכי ליעוץ גנטי, תשמעי פרטים, תביני,
    וגם אם חלילה יש בעיה שעלולה לעבור לילד- ברגע שיודעים מזה יש היום המון שיטות לברור עובר שאינו חולה וכו'.
    יהיה בסדר!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה