איך גורמים לתינוק להתעטש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • .האפרוחית שלי עם אף גדוש והיא נוחרת כמו חזרזיר :(
    יש לי את המפוח הזה או איך שלא קוראים לזה.. אבל היא ממש שונאת את זה וגם עכשיו היא אכלה ואני לא יכולה לשחרר לה את האף כי היא תפלוט מהבכי...
    בקיצור
    יש דרך לגרום לה להתעטש? (כי אז משתחרר לה האף)
    בעלי הציע לתת לה להריח פלפל שחור אבל מסכנה

16 תגובות
עמוד 1
  • להשפריץ תרסיס מי מלח לאף.
    גם יפתח לה את הנחיריים וגם ברוב המקרים גורם להתעטש
  • אני אנסה, למרות שברוב הפעמים זה לא גורם לה להתעטש :(
    יש עוד דרך?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• תגרי לה את האף עם מקל אוזניים!

• ויקי האמת שאסור עם מקל אוזניים באף. אני גם היתי עושה את זה עד שהרופא אמרה לי שממש ממש חא כדאי...

אני עושה את זה עם צמר גפן מגולגל או נייר טואלט מגולגל.
    ואז היא עושה אפצ'י מצחיק חמוד כזה!

• לנו גם היה מקרה כזה ששקד היתה תינוקת והרופא נתן אמר לי לקנות מים פיזיולוגים בסופר פארם, זה בא בבקבוקונים קטנטנים חד פעמיים כל אחד. משפריצים לתוך הנחיר (זה מעצבן אותם,אבל אין מה לעשות כי זה באמת עוזר מאוד) וממש מעט זמן אחרי....אפצ'י גדול שכל הנזלת יוצאת
  • מיכל למה אסור

• תודה על העצות!! :)
    אני אנסה עם נייר טישו מגולגל כמו שמיכל אמרה,
    עם מקל אזניים זה מפחיד אותי וגם הנחיריים שלה קטנים מידי

• אסור מבחינה של בטחון- סכנה...
    כמו שיש הרבה דברים שאסור ועושים חחחח
    עדיף לעשות עם צמר גפן... למות שאני בעצמי הייתי עושה עם מקל אוזניים של הילדים.

וליאת אני חושבת שזה מה שקניתי אתמול
    זה מי מלח לאנהלציה, זה מגיע בבקבוקים קטנים
    בנתים זה מועיל יותר מכל דבר שניסיתי!

• מיכל איך קוראים לבקבוקים שקנית?
    ומטפטפים אותם לאף?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני שמה שמן זית עם קיסם אוזנים בעדינות באף. אופכת אותם על הבטן ואז מגיע האפצ'י הגדול או שזה פשוט מחליק החוצה

• מי מלח של אנהילציה 0.9
    אני לא יודעת אם צריך מרשם או לא - אני כן קיבלתי כי כבר הייתי אצל הרופאה....
    לא מטפטפים- שמים קצת על צמר גפן או טישו מגולגל ומכניסים לאף ומגלגלים את זזה באף לכמה שניות שקצת יריחו.

• באמת?!תאמת שאך פעם לא עשיתי את זה, אבל זה נראה לי הכי פרקטי!

• כן ויקי נכון, אבל הקיסמים של התינוקות הם גם ככה דקים ואז הופכים לעבים- אז זה לא בדיוק נכנס לנחיר הקטן..
    וחס וחלילה הקיסמים של הגדולים יכול להיכנס עמוק יותר ואם התינוק זז - יכול לקרות אסון.
    חני שמן זית באף
    בעעע... מותר?

• מיכל אני שמה ממש קצת בתחילת האף למה שיהיה אסור זה יותר טיבעי ממי מלח.

• בנות,

אסור עם קיסמים או נייר מגולגל או כל דבר אחר כי זה גרם לכל הדברים שאנו רוצות לגרום להם לצאת רק להיכנס יותר עמוק פנימה וע"י פעולות פשוטות זה מה שאנחנו עושות (בדיוק מאותה סיבה שלנו המבוגרים אסור לנקות אוזניים).

אודליה - יש תרסיס (לא טיפות ולכן זה מעולה) שנקרא Sterimar. אלה מי מלח טבעיים וכשאני מרססת היא מתעטשת אחרי כמה דקות. מותר להשתמש בזה בין 2-6 פעמים ביום. אני שמה לנועה ואז מחליפה חיתול ובזמן הזה היא מתעטשת ואז אני נותנת לה אוכל.

זה ממש משחרר את הנחיריים, תנסי (בת דודה שלי רופאת ילדים והיא המליצה לי על הטיפות האלה והיא שמה אותם גם לתינוקת שלה).
  • נכון' גני
    את צודקת לא חשבתי על זה

והתכשיר הזה סטירמר- אני חושבת שהשתמשתי בו בעצמי כשהייתי בהריון ומצוננת!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה