איזה קטע! מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אחרי שראיתי רק פס אחד, קיבלתי את התשובה שלילית די טוב. אני לא לחוצה.
    אבל עכשיו בעלי אסף שקיות זבל ופתאום אומר לי את יודעת שיש 2 פסים?!

אני כזאת
    זה בדיוק מה שקרה לפני כמה ימים עם חסוי אחרת, לא? הופיעה עוד פס חלש יחסית.
    עכשיו אני מבולבלת (פה צריך להיות סמיילי כזה מבולבל-משוגע)
    קיצר, בעלי יקנה לי עוד בדיקה ונראה כמה זמן אני אחזיק את עצמי לפני שאבדוק בפעם הבאה
    נ.ב: אני יודעת שכבר שיגעתי אותכם, מבטיחה שאם גם בדיקה הבאה יוצאת שלילית, לא תשמעו ממני לפחות חודש
15 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע

• אני אומרת לך קרה לך בדיוק מה שקרה לי
    את תראי שמחר בבוקר יראה חיובי

• אמן אמן ואמן! מחזיקה מיליון

• הכי מבאס, זה לפתח ציפיות!
    אני אתמודד עם תשובה שלילית, אבל חוסר וודאות הורג אותי!!!!!!!!!!!
    אתן חושבות שכדאי לעשות בדיקה מחר או לחכות כמה ימים?
  • מה לגבי בדיקת דם?

• צריך ללכת לרופא, לקחת הפניה... אין לי זמן לזה כרגע. (אני בכללית, אצלינו חייבים הפניה)
  • תעשי בדיקה שוב מחר עם השתן של הבוקר
  • דייייייייייייייייייייייייי

• מחזיקה לך אצבעות............

• מקווה בשבילך מאוד מאוד

• באריזה רשום עד 10 דק'
    אבל מקווה מאוד שהחודש זה החודש נסיכולה

• זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה שפתחתי ביום שני. רק אחרי 4 בדיקות שליליות הלכתי לעשות בטא והיה חיובי. היה ביוץ מאוחר ולכן הבדיקות יצאו שליליות.
    בהצלחה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה