כאבי ראש ועוד משהו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רוצה להתיעץ כי מאתמול יש לי כאב ראש. התחיל אתמול אחה"צ ונמשך עד לפנות בוקר. לקחתי אקמול כי כבר לא יכולתי יותר ושתיתי ה-מ-ו-ן!, אבל זה לא עוזר
5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את צריכה לבדוק לחץ דם. מתפני לאחות, שיבדקו לחץ דם ויבדקו פיפי בסטיק, לשלול הרעלת הריון.
    תרגישי טוב!
  • האמת, מחר בדיוק יש לי בדיקות דם ושתן על הבוקר ואחה"צ יש לי תור לרופא נשים.מעט משונה כי לא היה לי ככה בהריון הקודם...תודה!
  • זהו??? אין תגובות?
  • את חייבת להיבדק לא רק ע"י אחות עם הסטיק ולחץ דם, אלא גם על ידי רופא שלך. אצלי היה לחץ דם גבוה והרופא שלי הפנה אותי בנוסף לבדיקות הרגילות לרופא עיניים לבדיקת קרקעית העין לבדוק מאיפה נובע לחץ דם.

תרגישי טוב ותשימי לב לכל תופעה זה חשוב!

המשך הריון קל ותקין
  • ג'ני תודה על התגובה!
    הייתי בבדיקת דם אצל האחות היום,אבל היא לא היתה ממש סימפטית והיתה גם לחוצה אז לא ביקשתי שתבדוק לי לחץ דם....בערב אהיחה אצל הרופא, למרות שלא הרופא שלי....
    בדרך כלל יש לי לחץ דם מאוד נמוך,אז אני מתפלאה אם עכשיו הוא יהיה גבוה,אבל באמת מעניין מה יכול להיות....גם הבוקר מעט כואה הראש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה