כן או לא?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    הגיע היום שבו אני לא אמורה לקבל.. ו.. נכון לעכשיו באמת לא קיבלתי.. אבל אני לא מרגישה כאילו זה הריון או משהו כזה..
    אין לי בכלל תופעות לוואי שבד"כ יש לי לפני מחזור.. כאבים בחזה או משהו.. אין בכלל כאבי בטן..
    ובכל זאת.. לא מרגיש לי שזה הולך לכיוון הריון..
    ניסיתי עכשיו לבדוק עם בדיקת ביוץ.. כי לפעמים היא מראה על הריון.. אבל יצא פס חזק ופס חלש.. כמו שיוצא כשהביוץ הוא שלילי.. אני יודעת שזו לא הדרך לבדוק הריון.. פשוט אין לי ערכת בדיקה בבית..
    יש לי הרגשה שלא היה לי ביוץ החודש.. כי בדקתי בערכות ביוץ ולא יצא חיובי בכלל.. בכל זאת עבדנו כל החודש.. וזה ממש יבאס אם ככה.. זה מה שקרה לי לפני חודשיים.. ואז חודש שעבר לקחתי את הכדורים לסדר מחזור וקיבלתי מחזור.. ולא בא לי לחזור על זה גם החודש..
    ועכשיו.. נשאר רק לחכות ולראות מה קורה עם המחזור/ הריון.. בתקווה עצומה כמובן שזה יהיה הריון..
    מחזיקה לי ולכל מי שעוד לא נקלטה אצבעות..
    שיהיה שבוע טוב.. :):)

שרית
    me
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,

מבינה אותך מאוד, הייתי לא פעם במצבים כאלה, וזה באמת מלחיץ, מעצבן וגם מבאס...

אולי המחזור שלך קצת מתעכב, את יודעת, זה קורה, אולי אפילו בגלל הלחץ.

סבלנות, חמודה, סבלנות, זה מה שאני מאחלת לעצמי ולכולנו....

מחזיקה לך אצבעות :)
  • מחזיקה אצבעות!!!! הלוואי הלוואי!!!
    ויקירתי- שביוץ שלילי- לא אמור להופיע פס בכלל....(אז אני אופטימית!!!)
  • הי NEW

קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות שזה אכן איחור וזה אכן היריון!

אז יאללה לכי לסופר פארם, תקני בדיקת היריון ותעשי על הבוקר
    בהצלחה מותק

הלוואי שתבשרי אותנו בשורות טובות!!
  • היי...
    אז היום הלכתי לסופר פארם וקניתי בדיקה..
    עשיתי ויצאה שלילית.. :( :(
    אני משתגעת כבר!! הייתי מעדיפה לקבל מחזור ולדעת שלא הלך החודש מאשר לא לקבל ושזה לא יהיה הריון! זה אומר שבכלל לא בייצתי החודש והמחזור מתחיל לעשות לי בעיות.. ממש לא מתאים לי!!
    לא יודעת כבר מה לחשוב.. נמאס לי מהמירוץ הזה להריון..
    קבעתי תור לרופאת נשים.. כנראה ששוב אצטרך לקחת את הכדורים שמסדרים את המחזור..
    בכל מקרה.. כמו שאני מכירה את עצמי.. עוד' כמה ימים אני אעשה עוד בדיקה.. מקווה שאולי אני יתבשר בשורות טובות יותר..
    תודה לכולכן על התמיכה בכל אופן.. :)

me
  • אז מסתבר שאת באותו הסרט שלי ..........מה זה?אוףףףףףףףף!!!
    האם יש לך מחזור סדיר בדרך כלל?
    את מודדת חום על מנת לראות אם יש לך ביוץ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • הי new

מתי עשית את הבדיקה? בשתן הראשון של הבוקר?
    ידוע לך על בעיה כלשהי בביוץ? או שאת סתם מכניסה את עצמך ללחץ מיותר
    האם המחזור שלך סדיר? מה אורכו?
    סליחה שאני שואלת 1000 שאלות זה רק מתוך כוונה לעזור....

בינתיים עד שתעני לי (את ממש לא חייבת...) אני מבקשת ממך להיות רגועה ולקחת את הדברים יותר באיזי... לחץ לא יביא לשום תוצאה!
    אם את מרגישה שכבר נמאס לך מהמרוץ להיריון אז סימן שהגעת לנקודה בה את צריכה להרפות ולהרגיע ואת תראי שהדברים יקרו מעצמם!

שולחת לך חיבוקים חמים
  • תודה בנות.. אתן מקסימות..
    אצלי זה בא בגלים.. הייתי באיזו שעה של באסה. זה עבר.. אני עכשיו יותר אופטימית.. :)
    המחזור שלי בד"כ סדיר.. כל 30-31 יום.
    לפני חודשיים לא קיבלתי מחזור בכלל ולכן רופאת הנשים שלי נתנה לי כדורים לקבל מחזור. שבוע אחרי שסיימתי את הכדורים קיבלתי מחזור ( 10.11). לכן, חשבתי שבמידה והכל ממשיך להיות תקין אני צריכה לקבל ב-10.12. לא קיבלתי אתמול ואין לי אף סימן שאני הולכת לקבל חוץ מכאב גב תחתון חזק מאוד..
    בד"כ אני סובלת מכאבי בטן וכאבים בחזה לפני מחזור.
    החודש גם המשכתי לבדוק עם המקלוני ביוץ.. בדקתי במשך 20 ימים ולא יצא לי חיובי בכלל. תמיד זה הראה לי קו אחד כהה ועוד קו אחד בהיר. מזה הסקתי שכנראה לא בייצתי החודש ( גם לא היו לי את ההפרשות הצמיגיות של הביוץ)..
    היום קניתי את הערכת בדיקה של יס אור נו שמזהה יום לפני האיחור במחזור.. והיה שלילי.. מה שכנראה אומר בוודאות שזה לא הריון אלא שוב פעם מחזור שפשוט לא יגיע.. :(
    מעצבן אותי שדווקא עכשיו שאני מנסה להיכנס להריון המחזור שלי לא סדיר.. אני כבר 3 שנים בלי גלולות ( מסיבות בריאותיות) ותמיד היה סדיר, ודווקא בחודשיים האחרונים זה מפשל.
    לשאלתך גלית- עשיתי את הבדיקה בסביבות 3 בצהריים ולא בשתן ראשון של הבוקר. ובד"כ המחזור שלי 5 ימים.
    אני כבר כלכך רוצה את ההריון הזה..
    מצטערת על החפירה.. :)
  • כל כך מזדהה איתך, כל מילה.
    נראה לי שהסוד זה - סבלנות.
    בנוסף מומלץ לעשות את בדיקת הריון הביתית בבוקר כי אז יש כמות גדולה של ההורמון הרומז על הריון אז אולי יש מקום לאופטימיות...

מחזיקה לך ולכל מי שמנסה להרות אצבעות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה