תייעצו לי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הבת שלי בת 4.5 כמעט ולא מספרת כלום על מה שקורה לה בגן ולא משנה כמה אני מנסה לדובב אותה. באופן כללי היא לא ילדה שמספרת הרבה ואני רוצה לעודד אותה לספר לי, זה חשוב לי מאוד.
    מה אתן ממליצות לעשות?

7 תגובות
עמוד 1
  • אפשר לנסות ולדובב בדרך אחרת - למשל במשחקי בובות.
    תקחי בובה ותגידי שהיא הגננת ועוד שתי בובות ותגידי שהן ילדות בגן ותשחקו ב"יום בגן - מה אנחנו עושים?", ותראי אם כך היא תהיה מוכנה לשתף פעולה. אופן כללי יש ילדים שהם פחות דברנים.

בהצלחה
  • צריך לדעת גם לשאול שאלות מכוונות... נניח לא רק איך היה בגן? אלא עם מי שיחקת? הגננת היתה היום? יצאתם לחצר? מה אכלתם? נשארת רעבה או שבעת? קיצר לחפורררררררר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני אנסה זאת מחר אחרי הגן, אני מאוד מקווה שזה יעזור ואני מאוד מודה לך על התגובה
  • דוגמא אישית.
  • כל פעם שאני שואלת אותה אני מנסה לתת לה דוגמא ממה שקרה לי ולשתף אותה אבל לצערי זה לא עזר, אבל תודה בכל אופן.

• מצטרפת לצ'.
    בשאלה כללית כמו "איך היה היום?" לא יוצא כלום חוץ מ- "כיף".
    צריך שאלות מאוד מפורטות:
    עם מי שיחקת בחצר? בגן?
    ליד מי ישבת?
    מה אכלתם?

ואז היא עונה. וגם נזכרת בכל מיני דברים נוספים.

מיכל

• הבנות נתנו לך עצות טובות... בהצלחה.
    לא לוותר אחרי יום אחד. להמשיך גם למחרת...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה