בית ספר למוסיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לעשות איזה סקר קטן בעניין התכנית הזאת

יש לי מעין תחושה כשאני רואה את התכנית הזאת שחלק מהילדים לא מוכנים עדיין נפשית רגשית למעמד הזה. הם שרים יפה, הם מאוד כשרוניים, אבל הם עדיין ילדים.
    זאת מעין תחושה כזאת שאלו ההורים שבכלל דחפו את הילדים לתכנית הזאת וזה לא בדיוק בא מהילד. (אם מישהי ראתה היום את התכנית נראה לי היא תבין את כוונתי - אחרי שהילד האחרון נשבר שם על הבמה הלב שלי פשוט נשבר - רציתי ללכת לחבק אותו ולהבריח אותו משם

10 תגובות
עמוד 1
  • תראי, ברור שיש שם כמה ילדים שרואים שהמשפחה דוחפת אותם. למשל זאת שבסרטון רואים את סבתא שלה מעירה לה. זה מעצבן אותי. אבל יש כאלה שנראים כאילו הם באמת מוכנים ורוצים להיות שם.

לי בכלל יש בעיה עם ילדים ששרים שירים על רבי חובלים מתים וכאלה. למה ילדה כל כך צעירה צריכה לשיר על זה???? ולמה זה שהיא "שרה כמו מבוגרת" נחשב מחמאה??? היא ילדה. היא צריכה להישאר ילדה ותמימה כמה שיותר זמן. זו דעתי.
  • אני מסכימה ולא מסכימה...
    גם אני לא הייתי שולחת או דוחפת ילד לתוכנית שכזו אבל אם יש לו כישרון כמו הילדים האלו והוא רוצה- למה לא?
    כאב לי לראות איך הוא התאכזב מעצמו
  • אני דווקא לא מסכימה עם זה....הם ממש מוכשרים אז למה שלא יפתחו עוד את הכישרון שלהם ויתנו לזה פוש? חוץ מזה שכל הילדים שם הם ממש עם ביטחון עצמי אז מתאים להם להיות בתכנית כזאת. ילד שאין לו את הביטחון לעמוד מול הקהל לא היה עומד בזה ולא משנה כמה ההורים הסבתות או הדודות היו דוחפים אותו....לא מאמינה שאם הילד לא היה רוצה הוא היה שם...זו תוכנית ממש יפה ושי אמבר תותחיתתת אמאאא מה זה הקול הזה???

• לא רואה את התוכנית כי היא בערוץ 2 ויונית לוי מעלה לי את הפיוז עם הדעות שלה חחחחח (וכל התוכניות זה אחרי החדשות)

יצא לי לראות כזה בפרומואים וכ'ו.....אני לא יודעת עד כמה זה גרנדיוזי ההפקה ואו הקהל שם. אבל לפי דעתי כן זה מוקדם מידי לטלויזיה ולכל התעשיה הזאת.

אינוס מצד הורים לפיתוח כישרון קיים בכל תחום ובכל מסגרת, אז זה מבחינתי כבר דיון אחר, לא דווקא קשור למדיה.

את בעלי בעינין מצחיק זה שבנים מתחת לגיל ההתבגרות מתחרים בשירה.
    (אבל שוב- ראינו רק פרומו)
  • מה שאני אוהבת בתכנית זאת זה שהילדים שרים שירים יפים של פעם ולא את הזבל ששרים היום ושומעים ברדיו כל הזמן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת מה הקשר לפיתוח קול? לפתח את הילד בחוגים ולימודים ברור שאני בעד
    אבל לא בצורה כזאת

• התוכנית הזו באמת קצת גדולה על חלק מהילדים... קשה בגילנו לקבל ביקורת אז בטח שבתור ילד..

בכל אופן את תמרי לתוכנית כזו לא הייץי שולחת כי היא בטח יצאה זייפנית כמו אמא חחחחחחח

סתם, לא נראה לי שהייתי שולחת את תמרי לדברים האלו. רק בגיל מאוחר יותר אם ממש היתה רוצה. חבל על הילד זה יכול לגרום להמון תסכולים בטח כשמדובר בתחרות...

• תחשבו על אותו ילדון שזייף או טעה או התרגש יתר על המידה וכל עם ישראל ראה בטלויזיה. תארו אותו מגיע לבית ספר וסופג עלבונות מילדים אחרים כשידוע שילדים יכולים להיות מאוד רעים וחסרי טאקט
    האם זה מה שהייתן רוצות עבור ילדיכן? ואל תגידו שזה מחשל
    מחשל זה לקבל ביקורת בונה מאנשים מקצוע
    סורי אותו ילד שכשרוני עכשיו יהיה כשרוני גם בגיל 16 של כוכב נולד (שזה בכלל מטריד אותי כל הכאילו זמרים שמגיעים לשם ואיפה המשפחה שלהם שתעצור אותם מלהשפיל את עצמם בפומבי - ועוד יש כאלה שאשכרה באים עם אבא אמא)

• בוודאי שפיתוח קול קשור. לפני פיתוח קול אני לא אעיז לשלוח אותה לתחרויות ותכניות כאלה. מעבר לזה חוגים ולימודים וכל מה שהיא תרצה בנושא.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • זה קשור לכשרון של הילד אבל זה לא קשור לנושא ולדיון הספציפי
    תפתחי את הילדה שלך זה לא צריך לבוא בפרסום והצגתה ברבים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה