בית ספר למוסיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לעשות איזה סקר קטן בעניין התכנית הזאת

יש לי מעין תחושה כשאני רואה את התכנית הזאת שחלק מהילדים לא מוכנים עדיין נפשית רגשית למעמד הזה. הם שרים יפה, הם מאוד כשרוניים, אבל הם עדיין ילדים.
    זאת מעין תחושה כזאת שאלו ההורים שבכלל דחפו את הילדים לתכנית הזאת וזה לא בדיוק בא מהילד. (אם מישהי ראתה היום את התכנית נראה לי היא תבין את כוונתי - אחרי שהילד האחרון נשבר שם על הבמה הלב שלי פשוט נשבר - רציתי ללכת לחבק אותו ולהבריח אותו משם

17 תגובות
עמוד 1
  • לפי דעתי לילדים שלא מוכנים זה התעללות פשוט
    ושדיברת לשלוח לפרסומת את לההב אני מאד מבינה אותך כי עשו לי קטע כזה

• למי שמכירה אותי בתחילת דרכי וראתה תמונות של נועה תינוקת כשעוד הייתי מעלה לפורום, וודאי תזכור איזה תינוקת היתה נועה- ישר לפרסומות,
    לדעתי גם היום הילדים שלי לא יביישו שום מגזין,
    ואני לא בעד להכניס את הילד לכזה סטרס בגיל כה צעיר ורך,כשהיא תגדל ויהיו לה העדפות- היא תקבל את תמיכתי המלאה, כרגע- מיותר בעיניי,
    שתישאר ילדה ותעשה דברים של ילדים כל עוד היא יכולה
    וכנל לגבי אביב- שיהיה ילד כל עוד אפשר - שלא יתבגרו מוקדם מדי
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מלי חיזקת את הדעה שלי
    ולגבי הגבה כשאודיה היתה בת חצי שנה היא פתחה את השפה אמל חמותי וחמותי התעקשה שנלך לפלסטיקאית מומחית והיא שילמה לה על התפריה המסכנים האלו 750 שקל

• וואי מלי זה הזוי זה אשכרה מה שהיה לי עם להב
    גם מי שזוכר אותה היא היתה בול תינוקת פרסומות וכמובן עדיין מלכת היופי שלי
    כשהיא פתחה את המצח קיבלתי בול כאלה תגובות טיפשיות

• בגיל הזה זו אך ורק דחיפה של ההורים והצורך שלהם בפרסום!
    בעיני זה נורא ואיום שערוץ 2 נותן לזה יד, מצד שני מה לא יעשו למען רייטינג

• לגבי התוכנית - לדעתי הילדים שם מספיק גדולים כדי לרצות להיות בטלויזיה.
    אני לא צופה בתוכנית, אז אני לא יודעת איזה מן הילדים רוצים להיות שם ואיזה מהילדים ההורים שלהם שולחים אותם.

לגבי "דוגמנות תינוקות" - גם לי אומרים על איתמר (חמסה חמסה חמסה שום בצל), אבל דווקא בגיל של איתמר (שהוא עוד לא סובל מזה) הייתי לוקחת אם זה היה נותן איזה סכום משמעותי ושומרת לאיתמר את הכסף הזה (וגם נהנית מצילום תמונות מהממות של איתמר). אבל אני יודעת שבארץ זה גרושים שלא שווים את שעות העבודה שאפסיד על זה אז באמת לא רלבנטי.

וברור שבעיני הילדים שלי מהממים ותמיד יהיו מהממים ומי שלא חושב כמוני לא מבין שום דבר
  • גם בעיניי תכנית מזעזעת, בהחלט רואים את החלום של חלק מהמשפחות להיות בעצמם על הבמה- מוגשם ע"י ילדונים קטנים....
    במקום לתת להם להיות ילדים, לשיר כמו ילדים, מצפים מהם לקולות אופרה הזויים, לשיר כמו מבוגרים, לזוז כמו מבוגרים, מביימים אותם ומאלפים אותם "תחייך" "תקפצי", מה זה ???
    ותסלחו לי יש שם ילד שברור לי שקיבלו אותו רק כאפליה מתקנת והוא הכי לא מתאים בעולם....
    עצוב לראות את זה...
    עצוב לחשוב מה הם עוברים בבית הספר, בטוח שלא כולם מעריצים אותם כמו ההורים שלהם....
    לקחת ילדים מתוקים ולהפוך אותם לילדי כאפות.
    זו דעתי.
  • זה רק ורק תדחיפה של ההורים
    זאת הסיבה שלפני כמה שנים כבר הפסיקו להביא את הילדים לפסטיגלים פעם אתן זוכורות הילדים היו מופיעים לצד האומנים , ושראו שזה עושה עוול לילדים ולא טוב הספיקו

• אני לא רואה את התכנית הזו - יש 14 שבועות באותו זמן וזה הרבה יותר מעניין אותי,סורי
    פייס: ortal_hori
  • לא רואה את התוכנית כיש את 14 שבועות . גם אם לא היה לא אוהבת את המנחה ברמה בלתי מוסברת . בדיוק מאותה סיבה לא אוהבת כוכב נולד .
    לגבי חסיפה של הילדים - בזמנו היו לנו הוצאות קונקרטיות עבור בני אבל אני כל כך פוחדת מנחאס ולא רוצה לחשוב שתמונות שלו מפרסומות וקטלוגים יהו זרוקים לפח ב1000 אחוז , מה אני צריכה את זה ? עכשיו זה בכלל לא נושא לדיון כהוא ביישן ולא נראה לי בכלל שיסכים לרעיון הזה . לגבי כסף ........ זה גם לא סכומים גדולים ובחלק ממקרים זה בכלל בתלושים לאותה חברה .
    עוד דבר במיוחד בתחום הזמר אז הצלחה בגיל 8-12 , לא מבטיחה שום דבר בהמשך . כקל אצל הבנים משתנה בזמן ההתבגרות והיו כבר מספיק טרגדיות בנושא ...
    שיהיה גדול יחליט מה טוב לו ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא רואה את התוכנית- יש לי ממש חוסר נעימות כשאני רואה אותה,
    פשוט מכונת כסף משומנת מאוד על גב הילדים - וגם על הגב שלנו...
    ולגבי ילדי פרסומות - היות ויש לי ניסיון בהפקת פרסומות.. גם עם ילדים אני יודעת שזה ממש עונש לילד קטן או תינוק..
    בחיים אני לא אשלח את הילדים שלי על דעת עצמי לפרסומת. רק בגיל שהם יוכלו כבר להחליט לבד, ואם הם ירצו את זה - אני אזרום איתם
    פעם שאלו אותי אם אני רוצה לשלוח את ניצן לפוקס - אבל אמרתי לא
  • הדס אם את זוכרת בזמנו התייעצתי פה לגבי להב
    כי ממש שיגעו אותי
    ואת זאת שתיארת לי בדיוק מה קורה שם והנעת אותי מזה

בנות איזה כיף לראות שעוד בנות תומכות בדעה שלי - פחדתי לפתוח את ההודעה

• לדעתי, לפי הפרומויים ילדים בתוכנית הם עדיין קטנים לא ? 9-11 כזה , ובגיל כזה הורים משפעיים על החלטות שלהם ב99 אחוז המקרים . ההשתתפות היא החלטה של ההורים . אם ילד באמת מעוניין ללמוד מוזיקה ולפתח כל למה לא ללמוד את זה באופן רגיל ולקחות לבשלות הרגשית של הילד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא מבינה למה את צריכה לרחם עליהם

• מכיוון שאני יודעת מה בדיוק עובר על ילדים ותינוקות במהלך צילומי פרסומות (עבדתי שנים במשרדי פרסום), מעולם אפילו לא שקלתי אופציה כזאת.
    כשהילד שלי יהיה מספיק גדול ע"מ לגבש דעה עצמאית משלו - בכיף! אתמוך בכל מה שיחליט

• נטלי אני מרחמת כי אני מרחמת - כי כזאת אני, אם אני רואה ילד שעומד עם דמעות בעיניים ומרגיש שאכזב את כל העולם ואת עצמו הלב שלי נשבר בשבילו.
    כי ילד בן 9 מושפע לחלוטין מהוריו
    ההורים הם חלק חשוב בגיבוש האישיות האופי הדעות - ועל זה לא נראה לי שמישהו יכול להתווכח

• סיון- דעתי כדעתך לגמרי!!! ואני לא צפה בתוכנית הזאת...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה