היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו אני בדיוק רואה הודעה של אחת החסויות שעשתה כמה בדיקות ביתיות שיצאו שלילי ובסוף היה הריון.. מאז הלידה אני עם גלולות שמקבלים בהנקה יצא לי לפספס 2-3 גלולות (לא באותו החודש) הייתי מקבלת ב4 וב20 כל חודש מה שיהיה גורם שכמעט וכל החודש אני מדממת ו.. ב20 לא קיבלתי אז עשיתי בדיקה יצא שלילי וב6 קיבלתי אבל בקושי אפשר להגדיר את זה מחזור מספיק להיות עם תחתונית סליחה על התיאורים
7 תגובות
עמוד 1
בלי לחץ- בדיקת דם תענה לך על השאלה...
אני יודעת רק שאני מתעצלת ללכת לרופא לקבל הפניה ולעשות או.... שאני פשוט מנסה להדחיק את האפשרות הזאת
יכול ליהיות גם בגלל ההנקה. שככה זה פתאום קצת. אצלי זאת הייתה הסיבה להרבה בלאגנים מהסוג.
אבלללללל אם זה דימום השרשה............אז כבר בטוח הבדיקה ביתית צריכה ליהיות אמינה לא? תעשי עוד אחת.
כשהנקתי לא היה לי מחזור בכלל
חוץ מכמה פעמים שהיו דימומים בגלל שהייתי שוכחת לקחת גלולה.
בכל אופן אם יש לך איזה שהוא חשש הכי טוב לעשות בדיקת דם.
עם גלולות הנקה לא אמור להיות מחזור. מדי פעם היו לי דימומים לא סדירים פשוט... אני לא חושבת שיש לך ממה להלחץ, תעשי עוד בדיקה בייתית
תודה בנות אני מפחדת לדעת בכלל ומה שמוזר שבאמת לא צריכים לקבל מחזור עם הגלולות האלה והייתי מקבלת ועכשיו רק הפרשות במשך שלושה ימים