"חברה מתחרה" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם רציתי לשתף,אני גרה באמריקה "הקטנה" והקהילה היהודית כאן ממש קטנה
    הייתי פה ושם בקשר אם מישהי, שעבדה באותו זמן אם בעלה על מנת להכנס להריון,והיא שיתפה אותי ,ואני באותו זמן כבר הייתי בהריון ולא סיפרתי כי הייתי בחודשים ראשונים,מאז לא דיברנו עברו כמה חודשים שהיא הגיע לישראל להתחתן ומישהו סיפר לי שהיא בהריון,ממש שמחתי לשמוע כי ידעתי שהיא ממש חיכתה לרגע הזה ,היא הייתה בארץ 3 חודשים וחזרה. ואני כבר התקדמתי אם ההריון הראש שלי היה במקום אחר..בקיצור אחרי חודש וחצי היא חזרה, והקהילה כאן קטנה ואני יודעת שכבר אמרו לה שאני גם בהריון לקח לה חודש וחצי להתקשר.עכשיו אני שמעתי שהיא בחודש 5 + שחזרה ,כמובן אני מכבדת את המצב שאני לא יודעת אם היא רוצה שידעו ולכן כיבדתי.בקיצור הבחורה מתקשרת וממש מנסה לעשות תחרות הריון הייתי בהלם כלומר היא בחודש 5 והיא משקרת לי שהיא ב 7 אומרת לי כמה שההריון שלה מדהיםםםם והיא לא הקיאה פעם אחת,והיא בקושי עשתה בדיקות ובלה בבלה,עכשיו מה איכפת לייייייייי העיקר שאת בהריון והכול בסדר!!! העיקר שתהיו בריאים.מי עושה דבר כזה תחרות הריונות?לא ידעתי שיש דבר כזה?חופרת לי אם שמנתיייי כמה עליתי,האם הבטן שלי ככה או ככה.
    הייתי בהלםםםם ולמה לשקר על החודש?מה יוצא מיזה? אני פשוט לא מבינה
    מזה משנה הדרך העיקר שיש
3 תגובות
עמוד 1
  • דפוקה

• מתוקה, אין לך בכלל מה להתייחס. העיקר שיהיה לשתיכן הריון קל, עגול ותקין וזהו
  • חחחח היא ממש סתומה! למה לשקר לגבי גיל ההריון, מה הקטע?!?!
    העיקר שהיא בהריון ושהכל תקין, כאילו...?!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה