זקוקה לעצות בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מתכננים לעבור דירה, יש לנו הרבה ויכוחים בנושא. אני מאוד רוצה לחזור לגור בעיר מולדתי (נהריה) בצפון ממנו אני באה, אני גם אוהבת את הסביבה וחושבת שהיא מעולה לגידול ילדים.
    בעלי רוצה להשאר במרכז ואנחנו ממש לא יודעים מה לעשות.. המצב הזה נורא מתסכל, קראתי גם את הפוסט הזה וגיליתי שמסתבר שאנחנו לא היחידים. אבל בכל זאת! מה עושים? איך מגיעים לעמק השווה? יש כאן בנות שנתקלו בבעיה דומה?

אתי
2 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שתסדרו בינכם..
    מה לגבי עבודה??

• הי,
    מכירה את הבעיה. השאלה איפה שניכם עובדים?.
    אם במאיזור המרכז,אז כמובן שמאוד מקשה להתרחק עכל כך, כי חייבים לקחת בחשבון זמני נסיעה לכל כיוון וזה זמן לא מבוטל!
    המשפחה של בעלך גרה באיזור המרכז?. גם חשוב לפי דעתי לגור קרוב למשפחה כדי שתהיה עזרה עם הילדים,אבל...לא תמיד הולך לפי התכנון שלנו.
    לפי דעתי כדאי לעשות שיקולים כלכליים,זמני נסיעות, חברים, משפחה וכו' ואז להחליט.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה