שאלת אוכל לתינוק בן חודש וקצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור! קודם כל אני רוצה לציין שאני קוראת מלא בפורום רק כמעט ולא מגיבה...לומדת מכן המון! אז לפי מספר ההודעות אני ממש חדשה ולפי הקריאה כאן אני כבר ותיקה :) ועכשיו לשאלה...התינוקי שלי בן חודש וחצי, עד לפניי שבועיים הייתי רק מניקה אותו ונותנת פעם ביום מטרנה ( המטרנה זה הרגל שנשאר אצלי בגלל הצהבת שהייתה לו).. הוא היה יונק במשך 15 דק׳ בערך , הפסקה לגרעפס ועוד 15-20 דקות.. מטרנה תמיד הבאתי לו 70 סיסי והוא היה שבע מזה..לפניי שבועיים בערך שמתי לב שזמן היניקה ממש התארך, יכל להגיע גם לשעה ואף יותר  במידה ולא עצרתי.. ואם הייתי עוצרת אותו הוא היה בוכה כי עדין היה רעב.. גם אחרי 70 סיסי של מטרנה הוא בוכה ורוצה עוד. עשיתי ניסוי והבאתי לו 100 סיסי חלב שאוב והוא נשאר רעב! צרח את נשמתו עד שקיבל עוד.. מאז הוא יונק ממש מלא זמן כי אני לא עוצרת אותו ועדין נשאר רעב! כמעט אחרי כל הנקה הוא בוכה ואני צריכה להשלים לו בעוד 60 סיסי מטרנה! מה גם שעכשיו אם הוא לא יונק ואני מביאה רק מטרנה אז 60 לא מספיק אז אני מכינה 120 והוא אוכל הכל! אז השאלה שלי מה זה??קפיצת גדילה ?? במשך שבועיים?! או שיכול להיות שפשוט החלב שלי לא משביע אותו?? מה אני יכולה לעשות כדי להעשיר את החלב? מצד אחד אני ממש לא רוצה להפסיק להניק ומצד שני מוגזם שכל הנקה נמשכת כמעט שעתיים ועוד אחרי זה אני מוסיפה לו עוד תחליף...אשמח לעזרה!
2 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיתה קפיצת גדילה והגוף שלך לא "הגדיל" את כמות החלב הנדרשת.
    למרות שלא הגיוני שפתאום הוא הכפיל את הכמות שהיא אוכל (לפי מטרנה).
    תנסי לשאוב כשעה אחרי כל ארוחה כדי לנסות להגדיל את כמות החלב שלך.
    תקפידי מאד על שתיים מים.
    תבדקי שאין לו פטריה בפה שמקשה עליו את היניקה.
    חלב אם מתפרק הרבה יותר מהר בגוף מאשר מטרנה מה שאומר שמטרנה משביעה יותר מאשר חלב אם.
    [

• מתוקה שלי, זה אחד על אחד מה שהיה לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה