ילדים שטופלו/מטופלים אצל קלינאיות תקשורת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן לקח לילד/ה להתשחרר ולשת"פ ?
    אחרי כמה זמן ראיתן שיפור ?
    לשם מה בכלל התחלתן טיפול?

אנחנו היינו כבר ב- 4 מפגשים ... בשניים הראשונים אני הלכתי איתו והוא לא שת"פ . במפגש השלישי שלחתי את בעלי והוא התחיל לשת"פ
9 תגובות
עמוד 1
  • לפי דעתי זה תלוי בילד כל ילד והתקדמות שלו
    יש ילדים שמתקדמים מהר יותר ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן

את שיפור אי אפשר לראות תוך מפגש אחד צריך כמה מפגשים , אבל את כבר אומרת שיש שיפור בגן אז זה אומר כבר משהו לא ?

איך הוא במהלך המפגש עם הקלנאית?

• איפי
  • אני כ"כ מבינה על מה את מדברת
  • אני אמרתי לך - יונתן שיתף פעולה מהתחלה (עם 2 הקלינאיות שהיו לו) אבל עם קלינאית אחת לא היתה התקדמות בכלל
  • לשקד לקח הרבה זמן להשתחרר ולשתף פעולה עם הקלינאית שטיפלה בו בשנה שעברה, לפחות 5 מפגשים. כמו שאמרת היו מפגשים טובים והיו פחות.
    נראה לי שהוא לא כל כך התחבר אליה...

תמיד היה שיפור קטן, ולא רק בזכות הקלינאית, אלא גם בזכות הילדים בגן הרגיל.

התחלנו טיפול בגלל האיבחון שלו (PDD-NOS). גם לו היה קושי בהרכבת משפטים. בנוסף לכך היה לו קושי במשחקי דימיון, במתן תור במשחק, בהבנת חוקי משחק, ביצירת קשר עין רציף ועוד...
    קלינאית התקשורת עבדה איתו על רוב הדברים, פחות על משפטים ודיבור.

השנה שקד נמצא בגן המיוחד והתקדם בצורה מדהימה ומפליאה מכל הבחינות!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אז תני לו את הזמן
    החשוב הוא שאם את רוצה כמובן לשתף את הגננת בגן שהיא גם תעזור לו בגן עצמו בזמן העבודה הפרטנית שלה איתו

וגם להמשיך לעבוד הרבה בבית

• גלי אומנם דניאלה התחילה בגיל שנתיים קלינאית בגלל הניתוח שעברה עם השקדים ולא דיברה בכלל התקדמה אבל עדין לא ברור בכלל היא השתחררה מהר מאוד היום כבר אני משאירה אותה לבד אצל הקלינאית ובאים לקחת אותה בשעה 11 חזרה למעון

• אם אני לא טועה לקח איזה חודשיים עד שממש אמילי השתחררה, ולא הייתה צריכה שאהיה צמודה...אבל אח"כ היא כל כך נהנתה! התאהבה במטפלת..
    שיפור היה אחרי כמה חודשים (נראה לי 3-4)
    התחלנו טיפול כי פשוט אמילי לא דיברה, היא דו לשונית. עיקר הבעיה הייתה אוצר מילים קטן..
    אני כל כך מתחברת למה שאמרת שרואים ילדים אחרים מדברים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה