איך מספרים לבוס על ההריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

קודם כל המון מזל טוב לכל החסויות שנכנסו להריון
9 תגובות
עמוד 1
  • היי כתומית
    אני סיפרתי ישר חארי שקיפות, אצלי זה בוס + בוסית בעל ואישה
    בחרתי לספר לבוסית, היא הייתה עסוקה כשבאתי מהבדיקה
    ואני נכנסתי לישיבה, ואז באמצע ישיבה הלכתי לשירותים והיא ואחת העבודות היו בשירותים וניצלתי כדי לספר להן
  • אמממ... לא נראה לי שאני פונקציה
  • האמת שאצלי היא ישר זיהתה
    גם כי היתי כשנה אחרי חתונה ואז התחילו הריצות לשירותים והאיחורים בגלל הבחילות.
    חיברה אחד ועוד אחד והיא שאלה אותי
    ולא יכלתי להסתיר את זה - כבר בשבוע 12!

אבל לא אמורה להיות בעיה
    פשוט נגשים לבוס , יושבים איתו לשיחה ואומרים
    "יש לי בשורה- אני בהריון"

• בשבוע 17 ביקשתי לדבר אחרי פגישת עבודה ואמרתי "יש לי בשורות מאד משמחות, אנחנו מתרחבים מעכשיו אני דופלקס"..... חחחחח

תלוי ביחס שלך עם הבוס.
    [

• הבוס שלי דתי...אז סביב שבוע 12 באתי אליו והתחלתי...
    ב"ה , בלי נדר בעוד....6 חודשים אני לוקחת חופש....
  • אני סיפרתי בסביבות שבוע 8, פשוט התחילו לראות נורא מוקדם...
    ורציתי גם להיות כבר מאחורי זה...
    הייתי בלחץ גדול כסיפרתי, יש לי בוס גבר ולא היה לי נעים... (בן 62)...
    תוך כדי שהעברתי לו תזכורות וחומר (הוא בדיוק חזר מחו"ל) אמרתי לו- יש עוד משהו קטן- אני בהריון.......
    ואז היה כזה שקט מביך.........
    הוא לא הביע איזשהו רגש, למרות שאני יודעת שזה לא משהו שבא לו טוב.......
    אבל קיבל את זה....
    בהצלחה
  • ואו, לרובכן יצא לספר ממש מוקדם!!
  • אני פשוט אמרתי לו שבמאי אני מתכננת לקחת חופש קצת ארוך....הוא כבר הבין לבד....

יום נפלא
  • סיפרתי למנהל שלי בשבוע 15, אחרי שהייתי אצל הרופא (לא עשיתי שקיפות) וגם כבר הרגשתי שרואים עלי (הריון שלישי).

ביקשתי ממנו לדבר איתו וסיפרתי לו, לא זוכרת בדיוק מה אמרתי, נראה לי שמשהו בסגנון - אני לא סתם השמנתי, אני בהריון! ובגלל שכולנו דתיים ואין דבר יותר משמח ממצוות פרו ורבו, הוא מאוד שמח, איחל מזל טוב וזהו.

השאלה היא - מה איכפת לך מה הבוס שלך חושב???, זכותך להכנס להריון, זכותך להרחיב את המשפחה שלך וזה לא צריך לעניין אותך ולהתחשב באף אחד!!! ההחלטה שלך ושל בעלך היקר וכל שאר העולם שיקפצו!!!

בהצלחה בשקיפות!

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה