היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות צהריים טובים, אמנם יש לי עוד זמן .... אבל המחשבות כבר רצות!!! את זכותי ללדת בלידה טיבעית "איבדתי" בלידת התאומים.... כאשר אחד ייצא בלידה רגילה והשני בניתוח חירום אשר בוצע בצורה שונה מהרגיל ובעקבותו נקבע שאת כל הלידות הבאות אצטרך לבצע בניתוח קיסרי. רק המחשבה על זה מעציבה ומדכא אותי קצת...אך נאמר לי שזה הדבר הכי בטוח לי ולעובר! השאלה היא כזאת, בעצם שתיים! 1. איפה ללדת????? התכנון שלי היה איכילוב, אבל השבוע קראתי על כמה מקרים דל לידות שהסתיימו בכוויות אצל היולדת (הייתה כתבה בויינט). אני אישית את שתי הלידות שלי עשיתי שם והייתי מאדדדד מרוצה!!!! אך הפעם אני חוששת! גם בגלל שזה קיסרי וגם בגלל מה שקראתי! 2. אני יודעת שבדרכ מזמינים ניתוח מראש. אך מוזר לי לקבוע את תאריך הלידה באופן "קר" ולא בצורה הטיבעית כויכול. חברה אמרה לי שהיא מציעה לי לחכות לצירים להגיע לביהח ולבקש קיסרי...אך זה ניראה לי מסוכן מידיי. היא סיפרה לי שהיא הייתה צריכה ללדת בקיסרי כי הילדת לא התפך והיא לא קבעה תאריך ובסוף בשבוע 40!!!! הילד התהפך והיא ילדה לעדה רגילה..... אשמח לשמוע הצכות ממנוסות או עפי דעתכן. תודה ויום נפלא!
9 תגובות
עמוד 1
הי, הייתי באותה ההתלבטות בערך לפני חודשיים נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
כרמית. קודם כל לגבי מה שקוראים בעיתון: אלו אחוזים מאד נמוכים של סיבוכים שיכולים לקרות. לא כל הסיבוכים מדווחים בתקשורת ואני בטוחה במיליארד אחוזים שיש בכל בית חולים סיבוכים. אז אל תעשי את הבחירה שלך על בסיס התקשורת. אני לא היתי מסתכנת וממתינה לצירים, אם אמרו לך שאת חייבת קיסרי אז תקבעי לך תור 0זו גם הזדמנות לקבוע תאריך יפה [
אני קבעתי מראש לשבוע 38- שבוע מעולה לתאומים, אמרתי שאם עד אז תתפתח לידה טבעית מה טוב, אם לא- לפחות אני ערוכה ויודעת בדיוק מתי אני הולכת ללדת והכל מסודר. אם את יודעת שבוודאות את עוברת קיסרי- תקבעי מראש למה לחכות לצירים ולחוות שוב גם וגם?
תודה !!! ברור שאני לא מסתמכת רק על התקשורת...כי סהכ הייתי סופר מרוצה באיכילוב! אני חייבת קיסרי בגלל שהוא נעשה בחירום ועשו חי חתך ברחם גבוה ב 4 סמ מהחתך הרגיל שעושים ולכן הסיכוי לקרע ברחם ולפגיעה בעובר ובי היא הרבה יותר גבוה!!! מהעתוח שבוצע בצורה "רגילה" שגם שם יש סיכון אך קטן יותר..... ובמחשבה שנייב אולי בגלל הסכנה הזאת לא כדי לשחק עם זה וכן להקשיב לעצת הרופאה שלי.....
טוב, לי אין מושג לגבי קיסרי, אבל רציתי להגיד שהתאומים שלך הורסים!
ויקי תודה מאמי
וואו, בתמונות הם נראים בול אותו הדבר.
אני ילדתי בקיסרי חירום באיכילוב והייתי מאוד מרוצה מהצוות הם היו ממש יעילים וזה טוב שאת יודעת מתי. את יכולה לבחור זמן
בתור אחת שעברה חויה לא טובה בלשון המעטה לדעתי לקבוע מראש.. יש סכנות רפואיות שעדייף לא לקחת על עצמנו ..