אתן עדיין עושות דיאטה קבוצתית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי אני רוצה להצטרף

8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תירגעי.
    את 3 שבועות אחרי לידה.
    כל הנוזלים עוד לא ירדו.
    תני לגוף להתעושש - מינימום 6 שבועות
    ורק אח"כ את יכולה איכשהוא לנסות להתחיל לחשוב על העודפים (שמאד קטנים אצלך!!!!)
    וחוץ מזה אל תשכחי שלקחת לך 9 חודשים להעלות את כל המשקל, אל תצפי להוריד אותו תוך יומיים
    [

• אודליה אני איתך!!!!!!!
    משקל התחלתי פאדיחה לרשום- רק אציין שבהריון עליתי 6 ק״ג, שבוע וחצי אחרי הלידה ירדתי 18 ק״ג :)
    מאז נראה לי החזרתי כמה קילוגרמים טובים- המחזור, החורף והשהייה אצל אמא עושים את שלהם. את ההריון ועוד הרבה מעבר הורדתי מייד אבל אני שמנה אז ננצל את הרגע, חייבת להוריד עוד מלא!!!!

• 6 קילו בהריון עם תאומים????
    יכול להיות שהתבלבלת???

ואיזה שמנה בראש שלך????

• חח לא מאמי לא התבלבלתי..
    עד סוף חודש חמישי הורדתי 10 ק״ג מהמשקל ואז התחלתי להעלות..

• מבינה אותך
    אבל תחכי עוד קצת ... את תחזרי למשקל הקודם בכיף
    את כולה חודש אחרי

• הבנות צודקות..
    חכי לי חודשיים ואני מצטרפת אלייך.
  • לאט לאט בובה מזה 7 ק"ג? זה כלום! ואת כולה חודש אחרי לידה...

אני נשקלת ביום חמישי לפני הסופש

• שלום לך,
    כדי לרדת במשקל בבטחה לאחר הלידה, חשוב להתחיל עם פעילות גופנית קלה ובהדרגה, על מנת לתת לגוף להתרגל ולשמור עליו מפציעות. באופן כללי החזרה לפעילות גופנית לאחר הלידה לוקחת בערך בין 4-8 שבועות.
    במידה והינך מניקה, חשוב לא לרדת מתפריט של 1,800 קלוריות ביום על מנת לשמור על הגוף ועל היכולת להניק. חשוב שיהיו מספיק פחמימות, חלבונים שומנים וסידן בת**** היומית.
    חשוב לשמור על ת**** נכונה ולהקפיד על שתייה מרובה. בתקופה זו רצוי להשתדל לאכול מזון מזין ולהימנע מאכילת ממתקים וחטיפים אשר אינם משביעים ובעלי ערך תזונתי נמוך.
    כמובן שכדאי להתייעץ עם מומחה תזונתי אשר יכול להתאים לך תפריט מתאים.

דוקטור נסטור הינו דיאטן קליני החל משנת 1986 והינו אחד מהדיאטנים הקליניים המובילים בתחום הת**** בארץ.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה