מתי לעשות בריתה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחודש פברואר...

בערב באמצע שבוע או שישי בצוהריים-מדובר על מסעדה

17 תגובות
עמוד 1
  • כשאני אישית מוזמנת לאירוע, אין לי בעיה עם שתי האופציות.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אם זה רק למשפחה המצומצמת - 2 האופציות טובות
    אם זה ארוע גם לחברים ועבודה - תמיד יותר נוח בשישי בצהריים
  • בגלל שהשבת נכנסת מוקדם אז אצלנו לא טוב ימי שישי
    תלוי איך אצלכם גם חמישי בערב מצויין סןף שבוע..
  • בגלל שמדובר בילדים אני מעדיפה שישי צהרים

• תלוי בילדים שלך. מה שנראה לך יותר מתאים להם.
  • שישי בוקר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • צ'...בוקר
  • שישי צהריים אבל אחת זה מאוחר באמת בגלל שבת קחי בחשבון שאת מזמינה לשעה מסויימת באים לך אנשים אחרי שעה לפחות. כשאני התלבטתי אם לעשות ליהב את הברית בשישי בצהריים חברה שבעלה צלם והוא בתחום אמרה לי שאם זה בשישי רצוי להזמין לאחת עשרה וחצי ואני לא מגזימה אם לא רוצה שאנשים יישבו לך חצי שעה ויילכו. אם יש לך הרבה ילדים במשפחה תשקלי להביא איזה מפעיל לילדים. חברה שלי כשנולדה הבת השנייה שלה הביאה מפעילה לגדלה שהיתה בת שנתיים וחצי והמשפחה מלאה בילדים וכמובן ילדים של חברים והיה מאוד נחמד. אני לא הבאתי למשל כי אין ילדים בכלל במשפחה. דרך אגב צהריים תשלמי יותר זול מערב מן הסתם

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אנחנו עושים רק למשפחה.
    מדבור על איזה 15 מבוגרים +15 ילדים...ועוד איזה כמה אנשים בודדים....

אנחנו לא עוברים את ה 50 איש.

ביוטבתה בטיילת בת"א האירוע עולה 40 ש"ח.
    שם עשינו גם ליעל.
    יש למעלה את הקומה הנפרדת רק לאירועים- היה נחמד וטעייייייייים
  • נחמד מאוד את רק חייבת להקדים את העניין כי אחת זה ממש מאוחר גם אם זו משפחה מצומצמת

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שרית....
    רשמתי שאני מזמינה ב 13:00
  • אם את גם עושה במסעדה ואין לך בעיה עם אנשים ששומרים שבת וצריכים ללכת מוקדם אז אני לא רואה בזה בעיה
    תהנו באירוע

• בצהריים ביום חול.
    אני אישית לא אוהבת בריתות ביום שישי בצהריים
    זה סתם מחבל לי בארוחת ערב

• אם אין לך שומרי שבת במשפחה אז שישי בצהריים...
  • מה הבעיה בבוקר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אבל זה אורחת צוהריים- אני לא יכטלה להגיד ב 10
    דגים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה