היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, בנות שעברו סקירה ראשונה, האם האולטרסאונד היה חיצוני או פנימי? האם להכין את עצמי גם לקראת פנימי?
19 תגובות
עמוד 1
טוב באמת שנזכרת בנו!!!! איפה נעלמת תגידי לי????
עד כמה שזכור לי על הבטן בשלב הזה רואים הכל
חני
נשנוש שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת שאני כבר לא כל כך נכנסת לפורום, כי את רוב המידע אני מקבלת מאחות מעקב הריון, חברות שהיו בהריון וחברה שהיא עכשיו בהריון. ברגע שסיפרתי לחברים אז רוב המידע זורם מהם.... לפעמים אני נכנסת כדי להתעדכן, אבל כבר לא באובססביות כמו שנה שלמה שהייתי כאן
תודה אוצרות שלי!!!!!
אין אין אין כמוך!!!
את צודקת שעזבתי ככה פתאום וזה לא בסדר!!!
איזה כיף שזה בת!!!! תגידי לו שמה שבא ברוך הבא
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מאמי שלי!!!
שלום יקירתי, באמת מזמן לא שמענו ממך.. לפי מה שהבנתי סקירה חלק עושים וגינלי וחלק בטני...
איך שלא יהיה , שיהיה בהצלחה!!
וואלה תראו מי צצה לנו פה, טוב שנזכרת יש פורום יולדת אני עברתי סקירה ראשונה פנימית וחיצונית, תכיני את עצמך גם לפנימית לכל מקרה
היי מאמי שלייי אני עשיתי סקירה ביום חמישי... היה מרגש ברמות!!! אורך הבדיקה היה חצי שעה בערך וחיצוני,על הבטן... וראינו הכל!!! לב, מוח ,ידיים,רגליים,עמוד שדרה, אשכים....בולבוווללללל...חחחחחח זה תלוי לדעתי ברופא שאליו את הולכת...
אז אני מבינה שאני צריכה בכל מקרה להכין את עצמי גם לאולטרסאונד פנימי.
תודה רבה בנות!!!!!!!!
reas אני אתמול עשיתי סקירה ראשונה.. הבדיקה היתה כולה וגינאלית.. אורך הבדיקה בערך 25 דקות.... הרופא הסביר לי שהסיבה שהבדיקה פנימית כי יותר קל לראות ככה.... עוברים על כל איבר בגוף של התינוק... כולל זרימת דם והחדרים של הלב... בדיקה מאוד מאוד מרגשת... שיהיה בהצלחה !!
תודה יולי
הי מותק! לפחות אין מחטים
צודקת בעניין המחטים!!!!
יש לי פחד חבל על הזמן!!
אני צריכה לעשות בדיקת חלבון עוברי ויחד עם אותה דקירה אני מנסה להכניס עוד בדיקות שדורשות בדיקת דם כדי לא להדקר כמה פעמים
הרגת אותי עם בעלך העיראקי טיפוסי הזה, חחחחח.... גם בעלי מעדיף בנ בכור... אבל במקרה שלנו מה שבא ברוכ הבא...
כל ההריוניות המקסימות כאן... שימשיך להיות תקין עגול ומהמםםם.... אתן מוזמנות לפורום השכן , פוריות, לפזר עלינו קצת אבקה.... אולי נידבק בזה לפני חנוכה..
יום מקסים לכולם " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."