המטומה שלא משתפרת- הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בת 29 בהריון שבוע 23 , לפני שלושה שבועות התחילו לי דימומים של דם אדורים עם קרישים בגוף, הייתי במיון ושוחררתי למנוחה בבית, לאחר שנרגעו הדימומים כמעט לחלוטין לפתע החלו שוב יחד עם התכוצויות קלות, בב"ח נצפה עובר תקין, דופק תקין, וכמות מים תקינה, עם שלייה קדמית שמאלית ללא סימני היפרדות, לאורך הקיר האחורי נצפה ממצא שתואם להמטומה סאבכוריאלית בגודל 19* 68 מ"מ ללא ממצא של שיליית פתח - סה"כ נמצא כ 7 ס"מ
    אני כעת במנוחה בבית, אני כבר במנוחה 3 שבועות והדימום לא מפסיק כולל התכווצויות
    שאלתי היא עד מתי???. למה או מה עושים כדי שזה ייפסק וייספג וייעלם? הרופא נשים שלי אמר לי להמשיך לנוח, אבל לצערי הדימום אפילו לא פוחת והגושים האדומים ממשיכים לצאת
    כמה זמן ידוע שלוקח להירפא? ומה עוד ניתן לעשות חוץ מלנוח כי אני יוצאת מדעתי

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי אין לי איך להקל עלייך
    אי אפשר לדעת כמה זמן זה ייקח, ואין לזה טיפול
    השאלה היא האם עשית שוב אולטרה סאונד מאז האבחנה של ההמטומה... וכן האם נבדקה על ידי רופא, כולל בדיקות דם, משום שלפי תאורך מדובר בדימום משמעותי שדורש בדיקה על מנת לוודא כי ההריון נותר תקין, וכי את לא מאבדת הרבה מידיי דם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה