מישהי יכולה להסביר לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הוא כרומוזום Y ? בעלי אמור בצע בדיקת קריוטיפ ולאחריה בדיקה יותר מעמיקה של הכרומוזום הזה (שעולה אגב 841 שח ללא החזר) ....מה זה אומר?
4 תגובות
עמוד 1
  • בטוח שאין החזר מהקופה שלו או שלך??
    לגבי הבדיקה אין לי מושג מה זה, ואמרתי לך- אל תעסיקי את עצמך ותדאיגי את עצמך לשווא, אם חלילה יש משהו ישלחו גם אותך להיבדק ואם חלילה גם את נשאית- גם לזה יש פתרונות. היי רגועה
  • פשושה זה לא שהוא נשא יש לו פשוט בעיות עם הכרומוזום הזה שכמו שהבנתי משפיע על מין העובר..ניסיתי לקרוא באינטרנט ולא הבנתי שם כלום..ולא, אין החזר בכלל המזכירה ישר אמרהלי שאין על זה החזר..בכול אופן אני מתחילה טיפול נוסף ב22 לחודש אותו טיפול כמו שעשיתי פרוטוקול ארוך עם דקא וגונאל ואוביטרל בסוף.. את הקריוטיפ הוא יעשה ב29 לחודש אבל את הבדיקה היקרה נוכל לעשות רק בפברואר כי אין באפשרותינו הכלכלית כרגע 800 שח פנויים, כי אני יצתרך גם ככה לקנות עוד זריקות..אני מקווה שהטיפול הנ''ל יצליח לנו גם בלי הבדיקה הזאת..
  • איזה זריקות את צריכה? יש לי מלאי של כל מיני בבית- לכל מי שרוצה, התכוונתי לתרום אותן גם ככה, כולן שמורות היטב- מה שצריך קירור אז במקרר וכו'
  • איך קוראים לבעיה הזאת?
    אני אקרא ואנסה להסביר.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה