היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק בפורום כזה תוכלו להבין באמת את התחושות שלי.... היום עוד חברה סיפרה לי שהיא בהיריון אחרי שכל החברות שלי (כמעט..) ילדו לאחרונה... תבינו זה לא שאני לא שמחה בשבילה ברור שכן!! אבל זה עדיין קשה לשמוע כשאת כל כך כמהה לזה.... הלוואי שכולנו נקבל תשובות חיוביות ונהיה שמחות בריאות ומאושרות בחלקנו!!
2 תגובות
עמוד 1
היי גלית,
אני חושבת שאת הבחורה העשירית בערך מאז שנכנסתי לראשונה כאן, שרושמת הודעה מסוג זה. ברור שנבין אותך, אין אף אחת פה שלא חוותה או תחווה את מה שחווית את בעצמך. זו לא קנאה, זו פשוט רצון בלתי נתפס להיות במקום הזה. אין מבינות מאיתנו. תרגישי הכי נוח בעולם להרגיש כמו שאת מרגישה, זה טבעי לחלוטין ונורמלי בהחלט. ויבוא היום שאת תבשרי את הבשורה הזו, ולצערנו בחורה אחרת תרגיש את מה שאת מרגישה. אלה החיים...
הי gals
את פשוט צודקת!! תודה על העידוד והתמיכה - באמת שהייתי צריכה את זה! מזל שיש לי את הפורום הזה... לשתף,לפרוק ולשאול שאלות (גם אם לפעמים הן מוזרות...)