זהו. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני רוצה להתפטר!
    נכון, זאת משרה טובה, זה כסף טוב וזאת עבודה שחלמתי עליה המון זמן
    אבל אני קורסתתתתתתתתתתתתתת
    אני קורסת ואני מאבדת את הלימודים ואת היחס לילד שלי ולבעלי
    והכי חשוב - אני כבר לא אני

13 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת שתלכי לישון- תשני טוב והכל יעבור לך. חבל לדעתי לעזוב, ואני חושבת אבל לא בטוחה שאת לא זכאית לאבטלה.. אלא אם עבדת במקום אחר לפני הלידה תקופה של מעל שנה. אבל זה לא חשוב מאמי... את לא באמת רוצה להתפטר, את נסערת (אני מקווה כך...)
    ואלו החיים לחץ טירוף עכשיו זה הזמן שלך לתרגל .. מה תעשי ב"ה עם עוד ילד לא תעבדי?

מקווה שיעבור לך בובה

• אני דווקא חושבת אחרת ממיטל

• מיטל תאמיני לי התגעגעתי

• האם יש אפשרות לעבור למתכונת לימודים פחות אינטנסיבית?
    להוריד קורסים?

עבודות מתגמלות לא גדלות על העצים..

• שירונת מתוקתי

התגעגעתי.............
    לי נראה שאם אתם יכולים להתסדר עם המשכורת של מתן , אז כן הייתי מציעה לך לעזוב לסיים את הלימודים כמו שאת רוצה ורצית ובע"ה שנה הבאה תמצאי לך עבודה טובה אבל לפחות לא יהיו לך גם את הלימודים שזאת הקלה משמעותית מאוד
    כל מה שאת עושה כעת נראה לי המון ביחד לתקפה שלך.

בהצלחה בכל אשר תבחרי

אוהבת
    טל
  • לדעתי לא כדאי לך לעזוב.
    עוד מעט נהוראי יגדל והדברים יסתדרו יותר, את תשני יותר יהיה לך יותר כוחות ואוטוטו את מסיימת את הלימודים (ככה הבנתי מהדברים שלך) ויהיה לך הקלה, לא כדי לעזוב את העבודה. גם מתן רק עכשיו מצא עבודה הוא עדיין לא התבסס בה.
    לדעתי זו טעות אבל לשיקולך
  • אם היתה לי משרת החלומות שלי לעולם לא הייתי עוז\בת אותה..
    הבנתי שהיא מתגמלת אותך נפשית וזה הרבה.
    אפשר לעבוד במקום עם משכורת יפה אבל להיות כמו זומבי.
    אם העבודה שלך ממלאת אותך אז הייתי מנסה לשרוד.
    אולי להוריד קצת שעות מהמשמרות.
    אולי להוריד באמת כמו שהציעו לך מהקורסים..
    בהצלחה!!!!

דברו איתי בפייסבוק

• טוב, דבר ראשון- אם אתם לא ממש חייבים את המשכורת שלך, אז עזבי אותך- יש לך עוד המון שנים לבנות את הקריירה. אין שום סיבה לקרוע את עצמך ככה... זו רק דעתי, כן? אז לקחת בערבון מוגבל

• יפה שלי לא הייתי עוזבת בטח לא כל כך מהר.
    העבודה מתגמלת נפשית וכספית ותאמיני לי במצב של היום זה המון!!!!
    תקציבי לעצמך זמן שבו את בוחנת את הדברים מחדש ותקבלי החלטה שקולה.
    לגבי אבטלה- סורי אין לי מושג..

• האמת - הדבר הראשון שעלה לי לראש זה להגיד ל"ך כן תתפטרי וששום כסף לא שווה את מה שאת עוברת.."
    בן אדם צריך להיות מאושר בחיים שלו - הרי מה תזכרי בגיל 80 שעבדת כמו חמור , הרווחת טןב אבל לא היית עם המשפחה שלך או שעבדת , הרווחת קצת פחות כספית אבל הרווחת נפשית את המשפחה שלך....

ואז חשבתי על המציאות. כמה קשה למצוא עבןדה שהיא גם משרת החלומות, גם משהו שאת אוהבת ומרוויחהה יפה...

אז האמת - אני בדילמה של מה לייעץ לך.
    פשוט העבודה הזו לא באה לך בזמן טוב. כי את גם לומדת וגם אמא טרייה.

תעשי מה שאת מרגישה, לכי עם הלב שלך .
    מה מתן אומר?

• תודה לכולן
    אוהבתתתתת ומעריכה

• השאלה האם את חושבת שה משהו שיכול להשתנות בקרוב?
    כלומר אמרת שאת זאת לא את יותר.... ואת משגעת את מתן ובקושי עם נהוראי. השאלה אן זה משהו שנראה לך זמני? של חודשים עד שנה- זמן שתוכלי לסבול ?

• אני אצליח אני בטוחה, אבל השאלה אם אני רוצה

אני אגיד לך מה
    המורה שלי זרק לי היום שאני מסוגלת ליותר...
    אני יכולה להצליח ובגלל העבודה אני לא מסוגלת לטו' מאצ'
    מרגישה שאין לי כוח להכל ומפסידה את הכי חשוב

תכלס זאת עבודה לשנה גג, עד שיהיה לי תעודה ביד - ובסוף אני משקיעה רק בה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה