שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות חלקכן רשמתן כאן שהילדים מגיל קטן ישנים טוב בלילה (5-6 שעות רצופות) וחלק אחר רשם שהילדים קמים כל 3 שעות לאכול וחוזרים לישון.
    אז נכון שהילדים שלי ממש ממש קטנים אבל הם אוכלים 90 כל 3 שעות כמו שעון, לפעמים כבר אחרי שעתיים ורבע/וחצי הם מתחילים להזעיק שהם רעבים, אני מחליפה להם קבוע לפני האוכל ואחרי האוכל שעה עד שהם נרדמים (אם בכלל) וגם זה לחצי שעה או שעה אם הם ממש מתחשבים בי.
    עכשיו כפרה עליהם הם שניים אז תבינו את מצב הלילות שלי.. ואם הם לא קמים ביחד לאכול אז בכלל..!!!!!
    חולה על החיים שלהם אני אבל בחייאת מה אפשר לעשות כדי לפרגן לי (ולהם) בקצת שעות שינה בלילה? 

6 תגובות
עמוד 1
  • האכלת חלום מאוד עזרה לי, אוירה של לילה וסבלנות

• מבינה אותך מאוד
    אני הייתי נעזרת בבעלי . לפחו פעם אחת הוא היה קם באמצע הלילה מה שהיה נותן לי לפחות לישון 4 שעות רצופות מהפעם האחרונה שהאכלתי אותן .

בהצלחה יקירתי שה' יתן לך המון כוחות , את עדיין בשלב שלא קל עם שניים קטנים
    אך בתור אמא לתאומות אני יכולה לומר לך שרק ה-3 חודשים הראשונים הם קשים אח"כ כשהם מתחילים לישון לפחת 5 שעות רצוף בלילה זה כבר הרבה יותר קל ואת תתחילי להנות מהן

תאומים זאת מתנה כפולה, אהבה כפולה , הכל כפול
    אושר כפול

תהני מהם זה עובר מהר
  • מאמוש אם הם קמים אחרי שעתים וחצי אז זה לא מספיק להם.
    ההתחלה היא קשה אני לא ישנתי בקושי.כי אם הם לא אוכלים ביחד אז זה כל הלילה לעבוד ואצלי הם גם אכלו מאוד לאט שעה לפחות הייתה לוקחת כל ארוחה.

הנס שלי שבשלושה שבועות הראשונים אמא שלי ישנה איתם בלילה כדי שאני יוכל לישון קצת ולהתאושש.

• אין לי עיצה בשבילך
    הבת שלי עד היום קמה בלילות ולא בשביל לאכול
  • אני עם נופקי.
    גם שלי עדין מתועררת בלילה- ולא לאכול.

אבל שירה הציעה לך
    האכלת חלום ב 10 וחצי 11 ויכול להיות שהם ימשכו עד 3-4....

• האכלת חלום היא כבר לא חלום כי אני מחליפה להם טיטול לפני האוכל ואז הם מתעוררים ו״שוכחים״ לחזור לישון..
    הטיטול בדרך כלל עם פיפי אז אי אפשר ״לדלג״ על זה וגם אם זה יצליח והם ישנו טוב, אז בטח הטיטול כבר יקרוס תחת העומס זה יהיה כמעט 7-8 שעות בלי החלפה- מסכנים שלי וזה גם איכס! 

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה