המעבר לכיתה א'.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מילנו'ש-
    [
15 תגובות
עמוד 1
  • למה יש לי הרגשה שהולכות להיות לי אותן התלבטויות...
  • למה שזה יוריד לו את הביטחון?
    אני שואלת פשוט להבין, יש הרי עוד ילדים שנשארים, והוא בסה"כ קטן אז?

• כי רוב הילדים עולים.. בד"כ אין הרבה שנשארים..
    הוא קטן בשנתון, אבל לא קטן מידי, הוא נכנס בשנתון של גן חובה.. חוצמזה שמבחינתו הוא בגיל של חברים שלו! הם לא יודעים מי קטן ממי בחודשים..
    [
  • כנראה שאצלנו זה שונה.
    אומנם הגדולה שלי עדיין בטרום, אבל זה ידוע בשני הגנים (גם הטרום וגם החובה) שלא כל הילדים עולים כל שנה ושזה תלוי ביום ההולדת.....

• מאמי תודה ששיתפת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בוקר טוב.
    אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זה קשה כי זו אחריות על חיים של מישהו אחר, זו החלטה שאמורה ללוות אותו 12 שנה, ואתם -לא מקצועיים - אמורים להחליט מה יהיה הכי נכון עבור שילה.
    מניסיוני - ברגע שמגיעים להחלטה ההתנהלות הרבה יותר פשוטה, הבעיה היא ע ד שמגיעים אליה.
  • זו החלטה באמת קשה כדי לקחת אותו לאבחון לראות אם הוא בשל
    אני יודעת שהיום ממליצים מאוד להשאיר את הילד שנה נוספת
    עוד שנה גם אני יחשוב עם להעלות את דביר לכיתה א' או להשאיר
  • בהחלט התלבטות..היתי בסרט זהה לגמרי בזמנו עם בן
    (הוא ילד סוף נובמבר) כתבת שאתם מתכוונים לעשות איבחונים- מצויין ! תעשו את זה ותראו מה הם יגידו...כי לי בזמנו אמרו כן לעלות אותו לא' למרות שלא היתי הכי שלמה עם זה זה שוב אוהתה שאלה..מה עדיף ראש לשועלים או זנב לאריות
    מה שהכי מצחיק..שעדיין היה שוני בינו ובים החברים היותר בוגרים- היתה לו בר מצוה כמעט שנה אחרי כולם
    אבל בגדול..(ובזה אני רואה פלוס) הוא יסיים בית ספר לםני גיל הגיוס...מה שבעצם יתן לו את האפשרות(לא שהוא בהכרח ישתמש בה) להתקבל לאוניברסיטה ..ואז (חלומות של אמא פולניה) לחתום קבע תללמוד ולהיות בצבא עם מקצוע
  • מאמי היום יש נטייה גם של גננות וגם של מאבחנים למינהם להמליץ להשאיר לא יודעת למה אני בטוחה שגם עם שקד יהיה לי את הסרט הזה ושקד ילידת סוף מרץ והיא גם ככה תגיע לכיתה א' תהיה מעל שש כמעט שש וחצי ואם אני אשאיר אותה עוד שנה היא תהיה שבע וחצי
    תלכי לפי הלב שלך אם נראה לך לנכון להעלות אותו תעלי. לפני שנה חברה שלי בדיוק עמדה במצב הזה וכל המאבחנים המליצו להשאיר והחברה התחילה לבכות שעשו לה מהילד לא בסדר וכו ובסוף היא העלתה.
    וגם אם הוא לא הכי מתאים לטענת אחרים ואת מפחדת שבבית הספר יהיה יותר קשה בשביל זה יש מורים להתמודד שייעשו משהו המורים האלו חוץ משביתות וחופשים

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • זו באמת התלבטות קשה.....
    אני ילידת דצמבר וישר עליתי לכיתה אלף בלי שום התלבטויות, אולי כי הייתי בכורה ויותר בוגרת...
    אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך.
    אני רק אספר לך סיפור לגבי יהודה שלי.
    הוא נכנס השנה לגן בתלמוד תורה, שהוא כמו מסגרת של גן עירוני.
    בשנה שעברה, עוד גרנו בדירה הישנה שלנו ושם פתחו תלמוד תורה חדש ונורא רצו שילדים ממשפחות טובות יבואו אליהם אז הם הסכימו לקבל גם ילדים בגיל של טרום גן.
    כמה טלפונים קבלתי כדי לנסות לשכנע אותי לשלוח את הילד שלי (הוא היה בן שנתיים וחצי!) לשם.
    כמה לחצים הפעילו עלינו ואני התעקשתי שהוא ממשיך עוד שנה במעון.
    והיום- אני לא מצטערת על זה לרגע, הוא היה מהגדולים במעון וזה נתן לו המון בטחון עצמי, הוא נהיה הרבה יותר בוגר ורכש הרבה כלים (בעיקר חברתיים) להתמודדות עם ילדים בגן עירוני (שגם זה לא תמיד קל)
    היום הוא מהגדולים בכיתה ואני בטוחה שזה גם נותן לו המון.
    מצד שני- חיים שלי, שהוא ילד מאוד שובב ופעיל, אני לא חוששת כל כך לשלוח אותו כי אני בטוחה שהוא יתמודד יופי גם עם ילדים שגדולים ממנו כמעט בשנה.
    כל אמא יודעת מה טוב לילד שלה ואני מאחלת לכם שתגיעו בעז"ה להחלטה הנכונה והכי טובה לילד שלכם.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • היי ,
    טוב אז אני הייתי באותה בעיה , והחלטתי פשוט להשאיר !
    מוריה ילידת אוקטובר גם ....
    ואני חושבת שהיא קטנה מידי לכתה א' (גם גופנית היא ממש פיצית ולא מאמינים שהי בת 5 ) לדעתי יש זמן לגדול ועדיף להשאיר
    ולא להעלות ואח"כ להגיד ... חבל הייתי משאירה
    ויהיה להם קשה בכיתה ,
    אצל מוריה יש ילדות שעדיין נישארות
    למרות שהרוב עולות מאוד רציתי שתעלה עם החברות שלה
    אבל ילדים מכירים כל כך מהר ומיתחברים מהר
    אז יהיה לה חברות חדשות .

אני דעתי להשאיר
  • אני חושבת שיש עוד הרבה זמן עד ספטמבר הבא.
    יש כל כך הרבה דברים שיכולים להשתנות בילד..
    אני חושבת שהכי נכון לרשום אותו לכיתה א' ולהחליט במשך הזמן..במהלך השנה..

• עמיתי
    קודם כל תודה על השיתוף
  • זאת התלבטות באמת
    You're my heart, you're my soul

• אני חושבת שאת תראי במהלך השנה מה קורה איתו, לא צריך להחליט עכשיו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה