מישהי שמע ניסתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • לא ניסיתי עדין אבל הזמנתי דוגמית לנסות לדניאלה כי היא בררנית אצלי באמת באוכל לא אוכלת בשר בכלל לא לחם אי אפשר לשבת לאכול בניחותא היא קמה כל הזמן כל רגע אמא ככה ואמא ככה אז הזמנתי לנסות

• לא נסעתי , אני די בדעה שיש גיל שילד צריך לאכול אוכל אמתי ולא להשלים עם כל מני תוספים . עד גיל 3 נראה לי סבבה , מקרים מיוחדים גם אפשר . בגיל של בני נראה לי פעם ביום זה מעל ומעבר אבל למרות שקיבלנו קופסה במתנה הוא רעה שזה אותה חברה של סימלק וסירב אפילו לטעום .

http://www.holdthatpic.com/
  • מסכימה עם אלינה.
    אין שום צורך בעולם לפטם - ומוצרי אנשור מפטמים.
  • אני גם לא מתכוונת לתת את בתור תחליף לאכול

אצל שחר נתתי את הביג אבל זה לא בא במקום אוכל אלה בתור תוספות במקום לתת מטרנה או סימלאק
    זה נראה לי בדיוק כמו הביג לא

• אם לדעתך הוא לא מקבל מספיק ויטמינים/מינרלים וכל החומרים חיוניים במסגרת האוכל אז היתי שוקלת . אם הוא אוכל מאוזן ועןלה במשקל פי ההעקומה שלו היתי שוקלת פעמיים כי זה סתאם להכניס קולוריות ולגרום להרגלי אוכל לא הכי בראיים .
    עם בני גמרתי עם תמ"ל כולל ביג בגיל שנה - הוא לא אהב אותם את כל הסוגים ועדיף אחד ולתמיד אוכל נורמלי , התחיל לאכול כמו בן אדם ברגע שהפסקתי להלחץ וללחוץ מעניין האוכל .
    בכל מקרה לא היתי נותנת את זה לפני שינה ובטח ובטח לא בשכיבה כדי לא לפגוע בשניים ובאוזניים . אבל זאת דעה שלי בלבד .
  • אני ניסיתי לתת לשניהם
    אף אחד לא אהב
    אבל יש כמה טעמים, וכל ילד זה שונה, יש כאלה שיאהבו, יש כאלה שלא
    You're my heart, you're my soul

• נראה לי סתם מסחטת כסף כאילו שאין לנו מספיק דברים אחרים שמוציאים עליהם כסף ילד שאוכל הכל ושותה חלב רגיל יכול לשתות שוקו רגיל. ככה גם דעתי על הביג.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אחותי נתנה לבת הקטנה שלה - היא היתה ממש בתת משקל.....
    פייס: ortal_hori
  • לא ניסיתי נראה לי ממש שווה ניסיון לילדים שעושים טובה
    שהם אוכלים, הזמנתי דוגמית
  • חחחחחחח לינברי..מוצרי אנשור
    אבל נראה לי סוג של פתרון לילדים שעושים טובה שאוכלים
  • מרינה גם אמא שלי מספרת שעישתי טובה שאכלתי .... לצערי הרב היום ממש אבל ממש לא ראים את זה ..........

• ראיתי את זה בסופרפארם, יקר נורא....
    עולה 45 ש' ל- 400 גר'. הביג עולה 25 ש' ל- 450 גר'.
    אני נותנת לפעמים משקה ביג בננה בבוקר לפני הגן, נשמע לי מטורף להוציא סכום כזה...
  • שחר שותה שוקו של שוקולית חצי כוס פעם ביום מבחנתי מספיק
    דור עדיין מקבל מטרנה וגם ימשיך לקבל

סתם ראיתי בפרסומות את זה , אני תאמת לא מתכוונת לבזבז על זה כסף לא על זה ולא על הביג

• שמעתי, לא ניסיתי ולא מתכוונת לנסות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה