לא מצליחה לגבש דעה בעניין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • של מחאת המתמחים והרופאים.
    מצד אחד הם עובדים בתנאים לא תנאים ואני ממש מרחמת עליהם
    מצד שני בני אדם נפגעים קשות מהמחאה שלהם

נתי סובל מכאבי תופת בכתף והופננו למיון.
    הגענו לשם ואמרו שיקח הרבה זמן
    אחרי שעתיים שאלתי מה קורה (עוד לא ראינו בכלל רופא) ואמרו לי שיקח כמה שעות טובות. ובעיניים שלי אני רואה איך הרופא עובד לאטטטטטטט מתמזמז לו מחליט שזה הזמן לדקורציה מחודשת של המיון מעצב את מיקום הספה מדבר ומצחקק לו עם החברים - בקיצור שביתה איטלקית
    וואלה לא חושבת עלינו בכלל - אבל כל האנשים המבוגרים התינוקות אנשים שמתפתלים מכאבים - הלב נחרם עליהם.
    אנחנו בחרנו לוותר והלכנו לביקור רופא - אמנם שילמנו מאה שח אבל סיימנו תוך חצי שעה וקיבלנו יחס טוב והולם.
    אבל אנשים לא יכולים להרשות לעצמם מאה שח - למה הם צריכים להענש?

פשוט 2 צדדים שצודקים ונענשים

3 תגובות
עמוד 1
  • אז לידיעתך - שביתת הרופאים/מתמחים כבר מאחורינו

• זה ההבדל בין רפואה ציבורית לפרטית
    תשלמי כסף קבלי יחס יותר טוב
    לא תשלמי היחס יהיה יותר איטי
    כל ביקור במיון זה לפחות 9 שעות המתנה

• אני מסכימה איתך, שני צדדים צודקים ושני צדדים נענשים.
    רופאים צודקים כי הם עובדים שעות לא אנושיות תמורת שכר מצחיק,
    בתנאי גרועים (אין מספיק ציוד, אין מספיק מיטות... והרשימה עוד ארוכה...)
    הם לא יכולים להכריז על שתיבה כוללת כמו ביטוח לאומי, משרד הפנים או רכבת.... ולסיים כמה שיותר מהר את הסכסוך...

מצד שני יש מטופלים, אנשים שסובלים ולא אשמים שממשלה מזניחה את הרפואה הציבורית,
    אנשים שצריכים טיפול, אנשים תימים, ילדים שנפגעים קשה בגלל השביתה, וזה לא פייר!
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה