:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה ששוב רושמת עוד 9 ימים דניאלה בבית חולים מאיר טרום ניתוח גם בדיקה שהבנתי לא נעימה ואז הניתוח עלול להיות תוך שבוע אני מלאה ברגשות מעורבים מצד אחד הכי קשה בעולם שמרדימים את הילד שלך והוא לא בשליטה שלך מצד שני וואלה החלום של דניאלה שיבינו אותה ולא תרגיש רגשות של כעס ותיסכול והחלום שלי עומד להתגשם אני צריכה להיות שמחה אבל מתה מפחד וממש לא מרגישה חזקה צריכה תפילות ותמיכה ואצבעות של כולן אני יודעת שבבוא הזמן גם בעיה עם אוכל תיהיה כי דניאלה לא תוכל לאכול כלום כמעט היא ממש לא סובלת מעדני חלב לא בשר לא כלום יהיה מאבוק לתת לה דברים שכן תוכל לאכול (ואין טעם להציע פירה כי דניאלה לא אוהבת תפוח אדמה) הדבר שהכי מפחיד אותי וגומר אותי זה ההרדמה אני מתה מפחד אבל לא מראה לילדה שלי שלילות אני בוכה מהפחד
    HELPPPPPPP

20 תגובות
עמוד 1

• רפואה שלמה אמן לדניאלה..מקווה שזה יהיה כבר הניתוח האחרון ושהיא תתחיל לחיות חיים מאושרים בלי רופאים ובלי בתי חולים..
  • רפואה שלמה!
    אל תהיי בלחץ!
    גם שניי הבנים שלי עברו ניתוחים בהרדמה.
    זה לא נעים אבל אין מה לעשות.מה שצריך לעשות עבורם-עושים!
    הרבה בריאות וכוח!
  • תודה בנות אני יודעת שאתן ורק אתן תבינו אותי הלוואי ובאמת זה יהיה האחרון למרות שעדין יש את. הבעיה עם דרכי. דמעות יפעתי אני דואגת לגבי האוכל כי אחרי הארכת חך יהיה קושי גדול באוכל ורק נוזלי תוכל לאכול ענתיים תודה זה כבר הניתוח הרביעי שדניאלה עוברת בתוך פחות משנתיים וקל ממש לא ניהיה

• בא לי לתת לך חיבוק ענקי

• פייס: ortal_hori

• "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • שיהיה המון המון בהצלחה
  • אוףףףףףףףףףףףףף כל כך בא לי להבין אותה בלי לבקש שתחזור על עצמה עכשיו התחילה לשיר שיר של מיקי (מיכל מוכתר ) לא הבנתי אותה

• תודה יפעתי

• שלהבת שיהיה לדניאלה המון המון בהצלחה בניתוח

• תודה בנות והיום כמה אירוני ועצוב שאני כבר מוכנה ויודעת דניאלה בפעם הטריליון קמה עם עיין סגורה שלא נפתחת בקלות ( עקב חסימה בדרכי הדמעות) ניקיתי לה בעדינות עם המגבון תוך מספר דקות העיין השתחררה לה ונפתחה
    גם את זה הפרופסור יחד עם הארכת חך יעשה יפתח לה בפעם השלישית את דרכי הדמעות ושוב אמן שזה אחרון

• מאמי
    המון הצלחה בניתוח
    אני בטוחה שהכל יעבור בשלום ב"ה....
    מחזיקה לכן אצבעות
    ורפואה שלמה

• ווואווו לא פשוט בכלל , מה שאתן עוברות .. אני לא מאחלת לאף הורה להרדים את הילד/ה בשביל ניתוח כזה או אחר ...
  • תודה בנות ומאוד חשוב לי כן לשתף אתכן שתדעו שגם אם יש ירידות ויש בעיות גם חשוב לדעת לספר גם לשתף את הילדים בגובה שלהם דניאלה יודעת שהיא עוברת ניתוח בקרוב אני לא מאמינה בלהסתיר זה רק יזיק ולא יועיל וכן גם אם אני בוכה זה לא לידה לעולם גם אם קשה לי אני מנסה ומשתדלת חלילה שלא יהיה מול עיניה שהיא לא תשבר גם כן וכן גם חשוב לדעת להודות בחולשות ואני מודה שאני לא חזקה לשמחתי ומזלי אני עוברת הכל בזכות התמיכה של משפחתי האוהבת והחברות ועכשיו נוסף לי אחד האקסים שחזרתי אליו והוא מנסה לפנק את דניאלה ולתת לה מתנות והרגשת שייכות ושוב לבנות שהילדים אצל קלינאיות תיקשורת חשוב שכל התקדמות אפילו הכי קטנה תמיד תנו חיזוקים לילדים ומילים חמות זה מעודד אותם לנסות אני יודעת שאחרי הניתוח תיהיה לנו ירידה יהיה לדניאלה קשה לדבר אבל אחר כך תבוא בלי נדר העליה ודניאלה תדבר הרבה יותר יפה וברור ביינתיים מי שיש לה את הפייס שלי כנסו תראו סירטון של דניאלה מהיום ותזכרו איך מדברת עכשיו איך שרה ובעתיד נצחק על הכל יחד

• אמןןןןן והלוואי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה