אני מתחרפנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם שקד יש מלא בעיות ללכת לגן ודווקא היו כמה ימים טובים יחסית שהלכה יפה ואז היא נהייתה חולה מיום שלישי שעבר ואתמול חזרה לגן אז כמובן שאחרי תקופה ארוכה שלא נמצאים יש משבר לחזור בסדר יחסית הלכה נורמלי חוץ מזה שניג'סה כל הבוקר תתקרי לאבא שיבוא - היא מאד מחוברת אליו ברמות על מטורפות וכשהוא איננו יש צעקות עד השמיים אבא אבא אבא. אתמול איכשהו הלכנו נורמלי והחנוכיה שהכנו הייתה מוכנה ושקד לא רצתה לקחת אותה אבל אמרה לסייעת שמחר היא תביא.
    היום אותו הסרט תתקשרי לאבא שיבוא - הוא מתחיל לעבוד בשבע ואני לא עונה בשביל לא להלהיט יותר מידי את האש ואם אתמול הלכה היום לא הסכימה לצאת הייתי צריכה להרים אותה בידיים ולקחת אותה בכוח ולשים מעיל היא לא הסכימה ולא נעליים ולא להסתרק. למטה הושבתי אותה על איזו גדר ורציתי לשים לה מעיל ושום דבר וראינו בדיוק חברה שלנו אז אמרתי לה שהיא תיקח את אלבום הדרדסים לבן שלה וניסינו לשכנע אותה אולי שירלי תסרק אותך וכו ושום דברסחבתי אותה בידיים עוד כמה מטרים ואז מתחיל הסרט הרגיל תישארי איתי טיפה בגן אז אני מציבה עובדה את רוצה שאני אשר איתך בואי לשים מעיל ונעליים ולעשות קוקו טוב שקד מסכימה והושבתי אותה על איזו גדר והלבשתי אותה וככה נכנסנו לגן.
    כמובן שאת החנוכיה גם היום לא לקחנו למרות שאחכ חזרתי הביתה והבאתי לגן והסייעת יצאה החוצה ולקחה את זה.
    אחרי שאני מספרת ליוסי איך לקחתי אותה הוא נובח עליי שהיא תהיה שוב חולה כי היה לה דלקת ריאות והיית צריכה להשאיר אותה בבית בסדר נניח שהיום הייתי משאירה אותה מה יהיה מחר ומחרתיים ואחרי מחרתיים כל החורף היא תהיה בבית אני אכנס לבית משוגעים בסוף.

המסנג'ר שלי: [email protected]
6 תגובות
עמוד 1
  • לפני חודשים נולד לה אח חדש, אז אפשר להבין אותה
    אולי היא בסוג של משברון התמודדות עם המציאות החדשה, ומבקשת הרבה תשומת לב בדרכים כאלו ואחרות
    צריך להתחשב בה. אין ספק. אולי לתת לה קצת יותר תשומת לב והרבה פידבקים חיוביים
    אבל יחד עם זאת צריך לשים גבולות, ולא לוותר לה על דברים מסוימים. ללכת לגן היא צריכה!
    ילד צריך את המסגרת שלו. בגן היא לומדת, יש לה חברים, משחקים...
    לא היית צריכה להשאיר אותה בבית אם היא כבר לא חולה...

מה היית עושה אם היית עובדת?! וכשתחזרי לעבוד?!
    אז זו תהיה התמודדות הרבה יותר קשה כי כבר סיגלת לה הרגל חדש...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נחמד שהוא נובח עלייך
    פייס: ortal_hori
  • אורטלוש,
    לצערי הוא נובח עליי
  • אולי תרשמי אותה לחוג? משהו שיהיה רק שלה?

אני עכשיו עושה לאור ספורט טיפולי (תקראי את ההודעה שלי) פעם בשבוע - את לא מבינה איך זה מדהים מה שזה עושה לילדה!!
    פייס: ortal_hori
  • ברור שזה נחמד הבעייה שכלכלית אין לי אפשרות וגם לא נראה לי שזה מתאים לה כרגע כי היא לא יכולה לעסוק במשהו אחד יותר מרבע שעה וגם מבחינת המיקום והמרחק אין לי רכב ואני לא ניידת ולצאת עם יהב זה ממש סיפור ולבקש מאמא שלי אני מעדיפה רק במקרים שבאמת אין לי ברירה כי גם ככה היא עושה לי פרצופים בקיצור נראה לי בעייתי למדי

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה