עם שקד יש מלא בעיות ללכת לגן ודווקא היו כמה ימים טובים יחסית שהלכה יפה ואז היא נהייתה חולה מיום שלישי שעבר ואתמול חזרה לגן אז כמובן שאחרי תקופה ארוכה שלא נמצאים יש משבר לחזור בסדר יחסית הלכה נורמלי חוץ מזה שניג'סה כל הבוקר תתקרי לאבא שיבוא - היא מאד מחוברת אליו ברמות על מטורפות וכשהוא איננו יש צעקות עד השמיים אבא אבא אבא. אתמול איכשהו הלכנו נורמלי והחנוכיה שהכנו הייתה מוכנה ושקד לא רצתה לקחת אותה אבל אמרה לסייעת שמחר היא תביא.
היום אותו הסרט תתקשרי לאבא שיבוא - הוא מתחיל לעבוד בשבע ואני לא עונה בשביל לא להלהיט יותר מידי את האש ואם אתמול הלכה היום לא הסכימה לצאת הייתי צריכה להרים אותה בידיים ולקחת אותה בכוח ולשים מעיל היא לא הסכימה ולא נעליים ולא להסתרק. למטה הושבתי אותה על איזו גדר ורציתי לשים לה מעיל ושום דבר וראינו בדיוק חברה שלנו אז אמרתי לה שהיא תיקח את אלבום הדרדסים לבן שלה וניסינו לשכנע אותה אולי שירלי תסרק אותך וכו ושום דברסחבתי אותה בידיים עוד כמה מטרים ואז מתחיל הסרט הרגיל תישארי איתי טיפה בגן אז אני מציבה עובדה את רוצה שאני אשר איתך בואי לשים מעיל ונעליים ולעשות קוקו טוב שקד מסכימה והושבתי אותה על איזו גדר והלבשתי אותה וככה נכנסנו לגן.
כמובן שאת החנוכיה גם היום לא לקחנו למרות שאחכ חזרתי הביתה והבאתי לגן והסייעת יצאה החוצה ולקחה את זה.
אחרי שאני מספרת ליוסי איך לקחתי אותה הוא נובח עליי שהיא תהיה שוב חולה כי היה לה דלקת ריאות והיית צריכה להשאיר אותה בבית בסדר נניח שהיום הייתי משאירה אותה מה יהיה מחר ומחרתיים ואחרי מחרתיים כל החורף היא תהיה בבית אני אכנס לבית משוגעים בסוף.
המסנג'ר שלי: [email protected]