שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. מקבלים כסף על שמירת הריון?
    2. אם כן-כמה?
    3. אם כן-ממתי?

7 תגובות
עמוד 1
  • על שמירת הריון מקבלים כסף מביטוח לאומי
    בכדי להיות זכאית לשמירת הריון הרופא צריך לאשר שאת צריכה להיות בשמירה וגם זה חייב להיות 30יום רצוף

כמה אין לי מושג אני חושבת שזה לפי המשכורת שלך
    מתי מהרגע שאושר לך

• הרופאה אמרה לי להביא את הטפסים לשמירת הריון ויכול להיות שהיא תביא לי היום או בפעם הבאה....

לא מקבלים 100% של המשכורת,לא?

• אני חושבת אל תתפסי אותי במילה
    שאם המשכורת שלך היא מתחת ל7000 כן מקבלים משכורת מלאה אבל שוב זה מה שאני יודעת

• עושים שיכלול של 6 משכורות אחרונות
    ומקבלים כן משכורת מלאה.
    אחרי שתגישי את הטפסם הם צריכים לאשר לך (ביטוח לאומי) ורק אחרי חודש ככה נכנס הכסף.
  • אם הרופאת נשים ממלאה לי טופס של שמירת הריון- יש סיבה לביטוח לאומי לא לאשר לי את השמירה?

• כן הרופא יכול לכתוב ולכתוב
    וביטוח לאומי - יש להם רופאים משלהם
    ויכול להיות שהם יצטרכו עוד ממצאים ועל פי הם יחליטו
    אי אפשר לדעת איתם....

אבל הסיבה מספיק טובה
    כזו שמסכנת אותך או את העובר- אין סיבה שיעשו בעיות!

פשוט יש רופאים שסתם רושמים נניח פרוטקציות (אם הם מכירים את המטפלת) או שפשוט קלים יותר ונותנים כשלא צריך באמת
    ולכן ביטוח לאומי בודק וחופר
    שבאמת אלה שזכאיות- יקבלו

• יושבים ועדה של רופאים של ביטוח לאומי ומחליטים אם את זכאית לשמירה, בטח שיכולים להחליט שאת לא זכאית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה