היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר כמה ימים שאני מתלבטת - אבל החלטתי שכן פייס: ortal_hori
34 תגובות
עמוד 1
טוב לשמוע שהיה איתה שינוי וטוב לשמוע שהיא נהנית מהספורט
תודה על השיתוף, כבר שמעתי על לא מעט מקרים שספורט טיפולי עוזר, במיוחד רכיבה טיפולית
תודה על השיתוף
פייס: ortal_hori
איזה יופי לשמוע
לגבי רכיבה בגיל הזה לא נותנים להם לרכוב רק לטפל בסוס , יש טיפול גם בבעלי חיים אם היא אוהבת זה גם מומלץ. גם התעלמות וספורט עוזר להם איזה יופי שאת מטפלת בבעיה ואת מודעת לזה. אני יודעת כמה כוחות צריך והרבה להקריב מעצמך בשביל זה אבל התוצאות משתלמות
הי ממי
נשמע לי ממש נהדר!!! אני לא מכירה את זה אבל בהחלט שמעתי על זה, זה נמצא בשורת טיפולים עם רכיבה טיפולית וטראפיה אומנותית, כל הדברים האלה יכולים לטפל ברגשות של הילד בצורה בלתי רגילה.
גם אנחנו הולכים לרכיבה טיפולית עם אלעאי ויש תוצאות מדהימות!!!
קודם כל , תודה ששיתפת .. זה נשמע מעניין מאוד . זאת פעם ראשונה שאני אישית שומעת על זה ... שנית - אם כבר יש שיפור ?!
לידיעתכן, לחברות קופת חולים כללית- רכיבה טיפולית עולה 45 ש"ח למפגש בן חצי שעה.
כל הכבוד לך ולגננת על התושיה. המון ילדים נופלים בין הכיסאות בגלל הורים אפטיים וגננות עייפות
שימשיך ככה!!!
שמחה מאד לשמוע שיש שיפור!!!
נשמה, כולנו פה בשביל לשמוע ולהישמע כשצריך.
כל הכבוד לך, ולאור במיוחד על ההירתמות לכך. זה לא פשוט!
אין ספק שהחממה חסרה להם, ולנו לא פחות, אבל הנה - הכול ניתן לריפוי ועזרה ולפעמים אפילו בדרך כייפית ומהנה.
קבלי הרבה חיזוקים ונשיקות, מליאם וממני.
זה מדהים עד כמה הטיפולים האלו יכולים לעזור, לקדם ולתרום מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
איזה כייף לישמוע ! גם אני שמעתי שזה ממש עוזר
איזה יופי! בהצלחה בהמשך וכל הכבוד על העירנות לקשיים שלה והנכונות למאמץ עבורה.זה לא מובן מאליו
הכי חשוב שהילדה תהנה!
יפה! שיהיה בהצלחה! ספרי פה התקדמויות שלה. כל הכבוד לגננת על העירנות ועל ההמלצה על העניין. עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תודה לכולכן פייס: ortal_hori
נשמע מצוין מלבד העובדה שזה זמן איכות נטו עם הילד או של הילד זה גם כיף וגם תורם
ולגבי הסביבונים...הבעיה שהיום הם על בטריות, מסתובבים לבד הכל לבד אין על הסביבונים מעץ של פעם
רכיבה טיפולית יש המון, וכדאי לבדוק בביטוח המשלים שלך עם מי הם עובדים. אני קיבלתי המלצות על שניים (אגב, בגיל הזה הם לא רוכבים, רק מגיל 6). ההמלצות היו על נחשונים ומזור: http://www.active-sport.co.il