עכשיו אני באמת צריכה תמיכה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בטוחה שזהו החודש אני בהריון, אני כ"כ פסימית בד"כ והחודש פשוט היה נראה לי שהרגשתי את ההשרשה, תחושות מוזרות בבטן של מתיחה, גלי חום מטורפים שבוע אחרי הביוץ ובכלל הרגשה חזקה מבפנים שזה קרה וקרה טבעי!!
    אני אחרי 4 הזרעות ולפני IVF, במסגרת הבדיקות שהייתי צריכה לעשות לאסותא, היה גם פרופיל הורמונלי שדחיתי ודחיתי אותו ובסוף יצא לי לעשות אותו ביום ה21 של המחזור, כשקיבלתי את התוצאות שמתי לב שה LH ממש גבוה, שאלתי גם את ד"ר ישי שאמר לי שאני ממש לקראת ביוץ, (אני לפני ביוץ, הזוי. אני פוליצסטית שכל חייה קיבלה מחזור אחת לחצי שנה וכנראה גם בלי ביוצים, כמה מאושרת הייתי) כמה קשה עבדנו כל היומיים האלה...
    והנה אתמול ביום הולדת שלי - הופיע החצ'קון המדובר שכל חודש יוצא בדיוק באותו מקום בחצי שנה האחרונה של הטיפולים. אני יודעת שזה נשמע הזוי שאני מספידה הריון בגלל חצ'קון אבל בחצי שנה האחרונה זה היה סימן כ"כ ברור למחזור חודש אחרי חודש שאין סיבה שהחודש זה שונה. (מדהים גם איך הוא יוצא באותו מקום בדיוק, לפחות משהו עובד תקין בגוף הזה...) אז כן עשיתי אתמול יחד איתו גם בדיקת הריון ביתית 12 יום אחרי הביוץ שיצאה שלילית כמובן.
    אויש, כמה בכיתי אתמול ביום הולדת שלושים שלי- אין לי כח לזה!! פשוט אין לי כח לIVF , לבדיקות דם ואולטראסאונד כל יומיים, לזריקות, ועכשיו שאיבה והחזרה צריך המון כח נפשי שאין לי ודי לא רוצה לקחת עוד חודש חופש, לקחתי מספיק בשנה וקצת שאני מנסה.
    סליחה שאני מכניסה אוירה שלילית, חייבת לפרוק ובעלי כבר לא יכול לשמוע את ההתבכיינות שלי.
    ואחרי הכל אין מה לעשות- צריך לחכות למכשפה ולהתחיל את הIVF מקווה שיהיה בסדר וייגמר מהר

שיהיה המשך יום טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קבלי המון
  • ימית מאמוש, קודם כל הגעת למקום הנכון כדי לפרוק את מה שיש לך על הלב....
    אני ממש מבינה מה עובר עלייך ואנחנו אפילו ממש באותו המצב....
    אני אחרי 3 הזרעות (עם הריון כימי אחד) ולפני ivf...
    אני גם פוליציסטית ותמיד אמרו לי שכשאתחיל טיפולי פוריות אני אקלט מהר והיום אנחנו כבר אחרי 2 טיפולי אאקלומין, 3 הזרעות ולא רואים את הסוף...

את חייבת להיות חזקה ולהאמין שבקרוב גם אצלך... זה קשה, אבל את צריכה להפסיק להסתכל על הסביבה ולהתרכז בתהליך שאת עוברת....
    בנתיים קבלי ממני חיבוק ענק ותזכרי שפה תמיד יש לך עם מי לדבר
  • yamit היי,
    אני משערת שכל הבנות כאן בפורום מבינות את שאת עוברת וכך גם אני. אני שנתיים מנסה להיכנס להריון עברתי הזרעות בכל צורה אפשרית ולקראת שאיבה ביום רביעי הקרוב בטיפול ה- IVF ראשון. קראתי את שכתבת והזדהתי איתך כל כך ורציתי נורא לכתוב לך שלא משנה כמה נגיד אחת לשניה שאנחנו חזקות ושנעבור את שצריך זה בסדר להרגיש שזה קשה לנו (לך). אנחנו מתמודדות עם קושי ותהליך ארוך מייגע המכלה אותנו וחשוב שנאפשר לעצמנו לצד התהליך המכני של הבדיקות, ההמתנות, ההרדמות גם ליפול לבכות לכעוס ולהתאבל על הפנטזיה של להשיג הריון בדרך הטבע כפי שדימיינו לעצמנו.יש בנו משהו שלא מאפשר לעצמנו ליפול אני ייכולה לספר על עצמי שעם כל החיבור שלי לצד הטיפולי הנפשי (מטפלת באומנות) גם אני לא מרשה לעצמי ליפול וכנראה שאנו זקוקות לכאלה הגנות כדי לצלוח את המסע אך חשוב גם להיות קשובות לעצמנו, לרגש, לתת לגיטימציה לקושי ולדעת להיתמך ולבקש עזרה מהסביבה שלנו .
    אנחנו עוברות תהליך מורכב מבחינה רגשית תהליך וזה בסדר להרגיש את שאת אני וכולן מרגישות!!! אז תחזיקי מעמד ותאפשרי לעצמך מה שאת מרגישה ומשם תמשיכי צעד צעד.
  • יקירתי מאוד מבינה אותך ואין ספק שהמסע הזה לא פשוט וגם עלול לצערנו להיות ארוך, אבל מה שחשוב בסוף זאת התוצאה! צריך לזכור שהכל זמני והבייבי שלנו יגיע!
    אני אחרי IVF שני ועדיין לא עשיתי בטא (עוד כשבוע) ואני מתה מפחד מהתוצאות! לא מרגישה שום תופעות לוואי..

מחזיקה לנו אצבעות שסוף המסע יגמר לפני שנעכל שאנחנו בתוכו
  • התחושה הזאת שאנחנו בטוחות שהפעם זה זה כ"כ מוכרת.

אני כ"כ מזדהה איתך, תמיד הרגשתי את התחושות המוזרות בבטן, בחילות, וכד' אבל האכזבה לא מיהרה להגיע.

את מתחילה IVF מה שיעלה לך את הסיכוי להיקלט אפילו במעט האחוזים שזה מעולה... תסתכלי על הצד החיובי של זה. ועל התוצאות שיהיו בסופו של דבר.

מאחלת לנו חודש מלא בבשורות טובות....

קבלי ותהיי חזקה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה