היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אתמול עשינו סקירה ראשונה וב"ה הכל תקין (55555555)... וגם ראו בולבולון קטן.... אבל מה משטריד אותי זה שהרופא ראה מחיצה ברחם... כאלו הרחם מחולקת.. בתא אחד יש את העובר ויש עוד תא קטן ריק... הוא אמר לי שזה מבנה הרחם שלי... ושזה יכול להשפיע במקסימום על כך שלתינוק לא יהיה מקום להתהפך וזו תהיה לידת עכוז.... הרופא היה מקסים ואמר שאין מה לדאוג שגם בהריון הקודם זה היה לי כי זה מולד... ושהכל בסדר. הבעיה שאני קוראת באינטרנט דברים קצת מפחידים על זה.... מישהי מכירה את התופעה או עברה את זה?
10 תגובות
עמוד 1
לא בטוחה לגבי המחיצה אז לא רוצה לענות סתם.
אבל מזל טוב על הבולבול.... [
הכוונה לרחם דו קרני? מה זאת אומרת בהריון הקודם?
לא בטוחה גם לגבי המחיצה... הייתי הולכת לקבל עוד חוות דעת.. ואיזה כיףףףףףףףףףףףף בולבולון!!!! מתי רואים אותך אני רוצה לראות אותך שמנההההה כי אם תישארי כזאת דוגמנית כל ההריון אני אכעס!
לגבי הרחם- לא יודעת אם זה דו קרני... הרופא אמר שבתא הריק יש רק רקמות או משהו כזה... בהריון הקודם הכוונה לבת הבכורה שלי, זה ההריון השני שלי.. דווקא היא התהפכה והכל היה תקין.... ירדנוש'- אני כבר שמנה (עליתי 9 ק"ג כבר מתחילת ההריון
ולמה אין לך סרגל? בת כמה היא ?
מזל טוב על הגברבר החדש שעומד להגיע בעז"ה
כבר ילדת עם הרחם הזה אז מה את עכשיו בסרטים? בטח הורמונים....
מאמי גם לחברה שלי אמרו את זה היא עברה 2 גרידות ( בגלל שלא היה דופק ובגלל שהיא חלתה בוירוס שמסכן את העובר ) אחרי הגרידות אמרו לה ב 2 בתי חולים שיש לה מחיצה ברחם הרופא שלה התעקש שלא יכול להיות הוא מכיר אותה שנים שלחו אותה למומחה - ד"ר ערן כסיף שדרך אגב הוא עשה לי את הסקירה הראשונה , והוא אמר שלא יבלבלו לה את המוח יש לה רחם מהספרים. דרך אגב רופא נפלא ממש ממליצה בחום למי שיכולה לעבור את הבדיקות אצלו כבר ילדת בת ולא אמרו לך כלום נכון? אז מה פתאום עכשיו נהיה לך מבנה כזה ? נשמע לי טיפה מוזר, הייתי הולכת לקבל עוד חוות דעת
הרופא של אתמול אמר שגם בהריון הקודם היה לי את זה... (עשיתי אצלו גם אז את הסקירה הראשונה) הוא אמר שיכול להיות ששכח לציין את זה בפני, אבל זה היה שם בוודאות... האמת שאין טעם בעוד חוות דעת , קודם כל ראיתי את זה במסך של האולט', את התא הקטן הנוסף לרחם, ודבר שני בזמן הריון בטח שאין מה לעשות.... זה לא שאני אעשה ניתוח להורדת המחיצה עכשו או משהו כזה.... אז אני אאמין לו שהוא אומר שזה דבר קטן ולא נורא.. באמת כבר עברתי עם זה הריון וחמסה חמסה יצאה לי ילדה טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו ובאמת אני אעשה לה סרגל כלים