קפצתי לביקור קצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל ממש קצר...
    ביומיים האחרונים בכיתי המוןןן....... פשוט התפרקתי פיזית ונפשית...
    כולם כועסים עליי שאני לא נותנת לעצמי מנוחה... אולי הם צודקים... אבל אני לא מצליחה לדמיין מצב של מנוחה,
    מחר יש יומולדת לשי המקסים שלי, הוא כבר בן 4... אז אני מנסה להתארגן כבר היום כדי להוריד מעצמי לחץ......

אני חושבת שאני מתנהגת כך אולי כי אני מנסה להוכיח משהו למישהו, אני מרגישה שבודקים אותי ומחכים שאני אשבר..... שאולי אגיד שזו היתה טעות להביא עכשו עוד ילד.....בחיים לא....... זו המתנה המושלמת............

בנות, כפי שאתן מבינות אני קצת הורמונלית ואגב, הורמונים של אחרי לידה הרבה יותר גרועים מהורמונים של היריון!!!!!!!!

מה שחשוב שהיום אני עם חיוך על הפנים

2 תגובות
עמוד 1
  • בובה,

הכי חשוב שאת עם חיוך כבר
  • אין ספק שהורמונים של אחרי הרבה יותר גרועים.....

מה שחשוב לזכור שתוך חודש גג זה עובר!

אז באמת הכי חשוב שעכשיו את עם חיוך, תני לעצמך בכל זאת מנוחה... ושימי פס על כולם.. תהני מהאוצרות שלך בבית..

וכמובן המון מזל טוב לשי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה