עיסוי פרינאהום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי לעשות עיסוי פרינאהום וכואב לי להכניס אצבעות ולדחוף כלפי מטה .השאלה אם אפשר לעשות רקמ תיחות של העור לצדדים עם שמן מבלי להכניס אצבעות ולהכאיב. זה אמור לכאוב?
4 תגובות
עמוד 1
  • ממה שהבנתי מחברות לא אמור לכאוב
    והן נתנו לבעל לעשות את זה, להם יש ראות יותר טובה
  • לא אמורים בדיוק להכניס את האצבעות. זה אמור להיות די חיצוני. עדיף שבעלך יעשה לך.
    תבדקי באינטרנט על זה - אני יודעת שיש ציור שמראה איך עושים.
    זה לא אמור לכאוב...

• יש ממש הדרכה באינטרנט ...בעלי אתמול ישר והסתכל ביוטיוב נראה לי
  • בהתחלה זה אכן צורב קצת. תכניסי את האצבעות עד אמצע המפרק הראשון בערך (נכון האצבע מחולקת לשלש? אז העליון...) ותעשי תנועות של פתיחה כאילו להרחיק ולהרחיב. זה ממש שרירים תנסי להגמיש אותם. ותנסי להרפות... בהתחלה זה צורב כזה וקצת כואב אולי אחרי כמה ימים זה כבר לא יהיה ככה.
    תמשיכי! כל הכבוד לך!
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה