היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מצליחה להבין את הפערים העצומים האלו שנפערים לי עם הבעל... כאילו שאנחנו חיים בשני עולמות נפרדים וכל כך רחוקים אחד מהשני...
ואנחנו אמורים להיות חברים כל כך טובים ולהבים אחד את השני... אבל דווקא עכשיו כשהכי צריך זה כאילו לא עובד לנו... אאאאאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
7 תגובות
עמוד 1
יש ימים כאלה.. אני מקווה שההרגשה הזאת תעבור לך מהר
רוצה לשתף?... שנוכל לעזור אוליי?............ אם לא קבלי מלא חיבוקים יש גם ימים כאלו
אני יודעת שיש דבר כזה דיכאון אחרי לידה האם יש גם דיכאון בהריון?
אני אגיד לך מה אני עושה במצבים כאלו... כל החיים הייתי נורא אימפולסיבית, ישר עונה, ישר שופטת.... לפחות תפסתי את עצמי בזמן ועכשו כל פעם שיש לי ויכוח או ריב עם בעלי, אני פשוט עוזבת את החדר ויושבת עם עצמי בכנות ומנסה לראות את הצד שלו... בודקת אם לא עשיתי פיל מזבוב.... זה מכניס את כל העניין לפרופורציות וגם השיקול דעת נעשה יותר מתון... והאמת שהמון פעמים אני מגלה שאני מתקטננת על שטויות ושזה באמת לא שווה מריבה... (לא מדברת על מקרה מהותיים שאז כמובן שתעמדי על שלך) צריך לעשות הבחנה בין דברים שאת מוכנה להחליק לבין דברים עקרוניים... כי יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לריב עליהם..........