כבר הגעתי לאמצע ההיריון ועדיין אין סרגל-אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר ידוע לי מין העובר, בעקבותיו גם ידוע בבית המשפחה השם שיקבל המקסימון לכשייולד.
    כבר הוחלט סופית ורשמית מול רופא הנשים שאני מתקדמת בשבוע בהיריון, כמו בהיריונות הקודמים.
    כבר סיפרתי לכל העובר ושב על ההיריון... טוב עם הבטן הענקית שלי כבר ראו את זה מזמן...
    כרגע מה שנותר הוא להוסיף סרגל היריון כחול ויפה.
    נטלי כבר הציעה עזרה בעבר אך לא היה לי את המייל כדי לשלוח את הפרטים הנחוצים להוספת הסרגל המיוחל ולא יצא לי להיות מספיק בפורום כדי להקדים את המעשה.
    אודה למי שתוכל לעזור לי במלאכה זו- תודה מראש לילך!!!

4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אם יש לך פייס' את יכולה לשלוח לה בפרטי
    ובנוסף יש לך הוראות בשימושון

• אין לי פייס, אלא רק מייל - דרך המייל נטלי עידכנה לי פעמיים סרגלים, פשוט לא שמרתי את כתובת המייל- וחבל.
    בינתיים אחכה בסבלנות.

• נטלייייייייייייייייייי
    קוראים לך פה

• חחחחחח בטח מאמי
    תשלחי את התאריך המשוער שם משתמש וסיסמה
    [email protected]

תעדכני אותי שאת שולחת שאני אכנס למייל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה