עצמאות אצל ילד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להב בת 3.5 והיתה תקופה ארוכה שרצתה וידעה כבר לעשות הכל לבד
    לנעול ולחלוץ נעלים. ללבוש ולפשוט בגדים. לאכול. ללכת לשירותים.
    ופתאום הכל נעלם כלא היה , היא פשוט מסרבת לבצע לבד, להכל רוצה ליווי ועזרה.
    איך אני יכולה לפתור את זה? לא תמיד אני יכולה לעזור לה.
    דוגמא עכשיו יושבים לאכול צהריים: עזבו שגם לי יש צלחת על השולחן אבל אני לא נחשבת. נועם בוכה ולהב רוצה שאני אאכיל אותה. אז אני אומרת להב שהיא ילדה גדולה ונועם תינוקת וצריכה את עזרתי - אבל תכלס אני די בטוחה שזאת הסיבה להתנהגות של להב אז אולי זה לא הפתרון הטוב שאני אומרת לה את זה.
    עוד דוגמא: אני מאכילה את נועם ובדיוק להב רוצה שאקח אותה לשירותים. ושוב אותו המקרה כמו למעלה.

האם עדיף להתעלם או האם עדיף לפעול בדרך כלשהי?

5 תגובות
עמוד 1
  • אני אתן לך תשובה אחרי ייעוץ עם פנל מומחים שלי

• אני הייתי עושה ככה: את מאכילה את נועם והיא מבקשת שתלווי אותה לשרותים אז תגידי לה בנעימות שעכשיו את לא יכולה ללוות אותה כי את מאכילה את נועם אחרי שתסיימי תוכלי ללוות אותה, אם קשה לך להתאפק אני מאמינה וסומכת עליך שאת יכולה ללכת לבד ופעם הבאה כשאהיה פנויה אני אלווה אותך בשמחה.
    לגבי האוכל ספציפי אין לי רעיון....
    אבל בטוח לא להתעלם כי היא הרי עושה את זה לצומי. ואז את מתעלמת ויכול ליהיות שאז היא תחפש צומי בדרך אחרת. והצומי שלה עכשיו הוא לגיטימי בסך הכל.....
  • מיצי לא התכוונתי לשרוק באוויר ולא להתייחס אליה
    התכוונתי להתעלם כלומר לא לנסות לעשות עם זה כלום ולתת לזה לעבור לבד

ירדן תודה

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • הם תמיד עושים את זה כשהקטנים בוכים, דווקא אז הם נזכרים שגם הם רוצים שאמא תטפל בהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה