אני מתפוצצת מהגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתפוצצת מהגן כולה רותחת לא יודעת בכלל איך להגיב
26 תגובות
עמוד 1
  • מילא אחים...אבל אחד ההורים באמת מעצבן...

• אני חושבת שזה מאוד הגיוני.
    יש בסביבות 30 ילדים בגן, הילדים צריכים מקום להופיע, גם ככה יושבים צפוף, זה באמת לא כ"כ נורא אם יבוא לכל ילד הורה אחד שיהיה כולו בשבילו, שכל תשומת הלב תהיה רק אל הילד בגן.
    בעיקר אם יש אפשרות לא להביא את האחים.
    אני לא רואה שום סיבה בעולם לעשות דווקא, ואני לא רואה שום קשר לגננת עצלנית (אני כן רואה שהגננת של הצהרון מסוכסכת עם הגננת הראשית וחבל מאוד שהיא הולכת ומלכלכת עליה במקום ליצור מולה יחסי עבודה תקינים).
    דרך אגב - זה כך בגנים רבים....
    את מדברת על מקום עמוס אנשים, חשוך, עם זרימת חמצן מועטה, הוא יבכה תשומת ליבך תועבר משקד ליהב, זה לא כ"כ פייר כלפיי שקד...
    אם אין ברירה - אז אין ברירה ובאים, אבל אם יש לך אופציה אחרת?
    למה יהב צריך לסבול? למה לשקד לא מגיעה מלוא תשומת הלב? בעיקר בזמן רגיש כ"כ של לידת אח קטן במשפחה?

• תקשיבי, אני לא יודעת מה גודל הגן שלכם....

אבל הגן שלי ממש פצפון, אז נכון, ביקשתי שלא יביאו אחים. ככה ההורה גם מרוכז בילד שחוגג, רוקד, יכול לצלם וכו'.

לא אמרתי להורים בגן שלי שרק הורה אחד יבוא אבל אני מאוד מקווה שהם מבינים שיהיה מאוד לא נעים בגן אם שני ההורים יגיעו

• אנחנו קיבלנו אתמול הזמנה מעוצבת ומושקעת בצורת נר שכתוב שם בפירוש לא להביא אחים ועניין ההורה .
    במקרה שלי בכלל אין בעיה אבל בגדול אף הורה לא התעצבן מעניין .
    http://www.holdthatpic.com/
  • השנה עוד לא קיבלנו הזמנה, אבל בשנים קודמות גם מאיתנו ביקשו, הרוב הגדול של ההורים הקשיב והיו בודדים שלא התייחסו והגיעו שני ההורים ואחים....

• מבאסים משהו, ואם אבא רוצה לבוא בתפקיד הצלם ואימא הרוקדת והמשתתפת?
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אצלנו בקבוצה הבוגרת של הגדולה שלי רק הורה אחד בגללל חוסר מקום.. יש הרבה ילדים.
    לקטנה עם שני הורים ובלי אחים...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מאמי...
    "מתפוצצת... רותחת.. לא יודעת איך להגיב..."
    בגלל שביקשו בגן להזמין למסיבת חנוכה רק הורה אחד?...?...

טוב, אני רוצה להאמין שאת מאד עייפה, סובלת מחוסר שינה, השתוללות הורמונים והסתגלות לתינוק בן חודשיים.

או בקיצור: ככה זה בגני עירייה, וזה נראה לי מוצדק. מעבר לזה: ביקשו לא להביא אחים, לא? (גם - מוצדק ביותר) אז למה שאחד מכם לא ישאר עם יהב והשני ילך עם שקד?...

וגם: "הגננת סופר עצלנית"?... לא, מאמי. ממש ממש לא טוב ככה, מותק.
    אם יש לך עניינים לא פתורים מול הגננת - לכי ותפתרי אותם יחד איתה. יש לך את כל הזכות לזה, היא הגננת של בתך! אבל לא לחשוב עליה ככה ולא לומר עליה ככה, כי את לא יודעת מה הבת שלך קולטת מזה - וזה יכול להיות אח"כ הבכיה שלך להמשך השנה. את תצטרכי להתמודד עם זה, לא הגננת ולא אף אחד אחר. אז לטובתך - חבל על המילים וחבל על המחשבות.
    יש בעיה - פותרים אותה!
    ולגבי המסיבת חנוכה?... נו שוין. השנים הבאות כבר ילמדו אותך...

• לדעתי הבקשה הגיונית
    גם אצלנו ביקשו ואני מבינה אותם ... שהגן קטן
    אם את מיתעקשת כל כך תילכו שניכם .

• כרגיל שרוני כל מילה סלע

• בעייני בקשה לגיטימית. לא הייתי מתעצבתנ אלא בעיקר מתבאסת. אבל המולה גדוה מידי והורים זה עם שאוהב לפטפט במסיבות - רק מפריע למהלך המסיבה ובעצם פוגע בילדים שמתרגשים מאוד מהמסיבה.
    בעייני בשבילך זה הפתרון האידאלי שבעלך ישמור על יהב ואת תלכי עם שקד ואז גם הילדה תרגיש שמתיחסים רק אליה והתינוק נשאר בבית כי הוא קטן.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אין קשר להורמונים שלי בהחלט. שנינו רוצים מאוד ללכת כי סהכ זו שנה ראשונה ששקד בגן ממש לעומת המשפחתון שהיתה בשנים קודמות. אני יודעת שאצל חבר שלנו בגן אחר לא אמרו להביא רק הורה אחד ולגבי זה שאני כועסת על הגננת זה לא קשור רק לזה כבר סיפרתי פה כמה פעמים שהיא לא משהו וכל פעם יותר ויותר אני שומעת מכל מיני הורים שהיא פשוט אדישה ועצלנית ואני שומעת מכמה אנשים שהילד שלהם היה בשנה שעברה בגן הזה והעבירו אותם לא בגלל הגיל אלה כי לא היו מרוצים מהגננת היא דיי מבוגרת וצריכה לצאת לפנסיה אוטוטו דרך אגב סיפרה לנו אמא אחת שבאה גם לאסוף את בנה מהצהרון שיום אחד היא הביאה את בנה טיפה יותר מאוחר ונכנסה איתו לשירותים והגננת לא ידעה שעדיין יש הורים בגן והיא שמעה את הגננת ממש צועקת ומדברת מאוד לא יפה כמו אין לי כוח אליכם וכו וכשהיא ראתה את האמא אחכ היא ממש החווירה ועוד מלא סיפורים מכל מיני הורים בגלל זה אני כועסת מאוד

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני לא חושבת שזאת בקשה בשמיים ולדעתי אם הגננת מבקשת את זה צריך לעשות כבקשתה.

אצלנו בגן של יונתן כבר לפני שנתיים בערך היה את אותו עניין עם מסיבת חנוכה ואני כמו ילדה טובה באתי לבד והיו כאלו שבאו זוג ואפילו עם סבא וסבתא וזה גרם לי להרגיש רע שליונתן רק אני באתי.
  • מסקנה יעלוש לבוא ביחד
  • טוב, אני מסכימה עם ענבר, תמר ושמש. גם אצלנו אין ממש מקום בגן, ואחרי הבאלגן שהיה לי שנה שעברה אני מברכת שיש לי את האופציה להגיע רק לבד לחגוג עם אור שלי-היא גם כל כך מחכה לזה שאני אהיה רק שלה!!
    פייס: ortal_hori

• האמת שזו לא בקשה מוגזמת בכלל , אין מקום ולכן ביקשו שרק הורה אחד יבוא. אצלי זה לא לגיטימי כי אופיר בגן פרטי ועדיין אני לא לוקחת את שחר זו הזדמנות לתת לאופיר את מלוא תשומת הלב שמגיע לה באותו הרגע.

• הבנתי של כל גננת עושה מה בראש שלה והגננת של הצהרון ממש לא מסוכסכת עם הגננת של הגן וסה"כ אין לה כלום איתה היא לא התחילה את השנה בגן רק לפני חודש כי לפני כן הם היו בצהרון אחר ואחכ פיצלו אותם וכבר כמהפעמים היא זרקה לנו על התנהלות של הגן לא משהו.
    לא משנה תעזבו מספיק חפרתי
  • לא משנה באיזה גיל - אח יכול להפריע, זה סיכון שצריך לקחת......בכל מקרה, הפוקוס של ההורה צריך להיות על הבכור, כי זה האירוע שלו.

אני למדתי לקח משנה שעברה - ובכלל - לא מערבבים שמחה בשמחה. כל ילד מגיע לו את הזמן שלו
    פייס: ortal_hori
  • טוב גם אני חושבת כמו ענבר.

זאת לא בקשה מוגזמת לגבי האחים אני מסכימה מאוד,
    לגבי הורים אני מאוד מבינה, אז יש לי הצעה ... תבואו עם יהב
    ותעשו החלפות. אחד יטייל עם יהב בחוץ השני יהיה במסיבה
    ואז תתחלפו.

בהצלחה
  • אני מציעה לשתף את שקד ולשאול מי היא רוצה שילווה אותה .
    אצלנו המסיבה היא במצו"ש והמסיבה לא תערך בגן בגלל שהגן בקושי מכיל את הילדים .. אני שאלתי את נדב מי הוא רוצה שילווה אותו הוא בחר בי (כמובן
  • גם אני הולכת לבד למסיבה של יותם
    ולא נראה לי שזה יהיה סוף העולם בשבילו ..

לעומת זאת ניצן מאוד מאוד מתרגש והוא ביקש בפרוש שגם אבא וגם אמא יגיעו, אז למרות שזה באמצע יום עבודה שלי ותכננו שרק יאיר ילך..
    אני כנראה אבוא גם.
  • שריתוש - המסקנה זה שאם כולם יקשיבו אף אחד לא ירגיש נדחף.

אני שונאת את התכונה הזאת במידה של לשים ***.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • שרית - נראה לי שאת חייבת לקבוע פגישה עם הגננת, זה קשה מאוד לשלוח ילדה לגן בו את לא סומכת על הגננת, זה עובר גם אליה.
    את צריכה לשבת איתה ולהסביר לה איפה נראה לך שדברים לא מתפקדים כמו שצריך ומה מכעיס אותך.
    כמובן - קודם כל לדבר איתה גם על הדברים החיוביים שהיא עושה.
    אל תבואי בהאשמות ובכעס, פשוט תסבירי.
    סביר להניח שתשובותיה יספקו אותך.
    ואם הגננת בצהרון מלכלכת על הגננת הראשית - אז יש ביניהן משהו לא סגור, וזה שהיא מערבת את ההורים בתוך זה - בהחלט נקודות לרעתה.
  • לינברוש,
    כששאלתי את שקד עם היא אוהבת את מלכה הגננת היא אמרה כן ושאלתי כמה אמרה לי הרבה ודרך אגב באחד הבקרים כשלקחתי את שקד וכרגיל דיי הצגות בבוקר בדיוק הגננת הגיעה ואמרתי לה שהיא לא רוצה ללכת והם כל הזמן אומרות שאחרי כמה דקות היא נרגעת והיא מקסימה כל היום, הגננת אמרה מעניין למה היא לא רוצה ללכת - באמת מעניין למה?
    אמא אחת אמרה לי שהיא לא אוהבת לראות את הבקרים הם פשוט נוראיים הבכי שם קטסטרופה ובניהם שקד אמרתי לה טוב שקד מפונקת וכו והפרידה קשה לה מאוד והיא היתה מעדיפה שיוסי ייקח אותה וכו היא אמרה שאם היו מקבלים את הילדים עם חיבוק היה להם יותר כיף ובטוח לא היה בכי

• אז תישבי איתה!
    תגידי לה את הדברים!
    אולי היא תוכל להסביר לך איך היא רואה את מהלך היום, איך שקד מרגישה שם לדעתה.
    אין ספק שעצם זה שאת לא מתחברת לגננת מקשה על שקד את הפרידה.
    וזה לא קשור אם היא אוהבת את הגננת או לא.
    זה לא מוסיף לך בריאות חוסר האהדה שלך אליה.
    תקבעי איתה פגישה.
  • היא רק מסרה שאפשר לדבר איתה בטלפון עם רוצים באיזה יום מסויים שכבר שכחתי אותו בשעה מסויימת מעבר לזה לא דיברה על פגישות וכו ומעניין היא הקציבה לעניין איזה שעה ומשהו מה זה שעות שהיא לא מפעילה את הילדים או משהו כזה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה