היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שאני הולכת להוציא 250 ש"ח על נעליים שיחזיקו בקושי חודשיים (חמסה חמסה חמסה
17 תגובות
עמוד 1
נעלי צעד ראשון הן גמישות ותומכות בכל כף הרגל. מומלץ לנעול חודש-חודשיים אחרי שההליכה מתייצבת, כמה שיותר בלי נעליים - יותר טוב! אני ממליצה על נעלי צעד ראשון של אלפנטן או של פפאיה.
כמו שאולגה כתבה יש לנו של פאפיה, עלו 250, אבל באמת מעולות ומזל טווווווווווווווב! את רואה?! גם נופרי התחילה ללכת!!!!!!!!!!!
אז ככה: ארי התחיל את צעדיו הראשונים בגיל עשרה חודשים. עד גיל שנה לא נעלתי לו נעליים! כי הכי מומלץ ללמוד לייצב את שיווי המשקל כמה שיותר עם רגל נטולת מחסומים. אחרי שהיא מתחילה ללכת יציב, אני ממליצה על אלפנטן
וואו שירן בלי עין הרע...ארי התחיל עם מידה 22
ממליצה על אלפנטן
תודה בנות
אלו הן בדיוק אותן השאלות שאני שאלתי- הן לא מוזרות בכלל!
כן, גרב עבה או שתיים ונעלי בית, בעיקר אם הכוונה היא לחמם את הרגל! נעליים קונים אחרי שהרגל יציבה וההליכה טובה...
יש נעלי בית מקסימות של פאפאיה, סוליה מגומי מעט מעט קשיחה ונעל ממש מחממת, עדיף ללכת על זה! יש לארי והוא מבסוט!
תודה על הטיפים, יקירה
ההמלצה היא לא לנעול נעלים בהליכה. אם את יוצאת איתה בעגלה וקר אז תשימי לה מה הבעיה. הקטע הוא שדרך הנעלים היא לא תחוש איך הולכים עם הכף רגל הזאת, אלא איך הולכים עם הנעל. בגלל זה זה לא מומלץ. בעגלה היא לא הולכת הרי, אז תשימי בטח אם קר!
יקירה,כמה שחיכיתי חמסה לשמוע את הבשורות-הטובות הללו
אני קניתי לרז נעלי צעד ראשון מגלי (אחרי שהתייעצתי עם אורתופד ילדים בקשר לנעל) והיה להם מבצע מטורף במקום 200 ש"ח הם ירדו ל 140. ועם הנקודות של ישרכארד יש עוד 50 אחוז הנחה כלומר זוג ב- 70 שח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי לרז 2 זוגות היא עדיין לא הולכת , רק כמה צעדים לכן לקחתי לה מידה יותר לעוד איזה חודש.
אנחנו קנינו נעליים של פפאיה! מצויינות! אני לא חיכיתי כל כך הרבה עד שנעלתי לו את הנעליים - הוא הלך בערך שבועיים בלי ואז התחלתי עם הנעליים - אבל זאת אני. אגב, דור הולך ממש ממש יציב רק בחודש האחרון.