שיררררר היתגעגעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שיר מה קורה מה איתך ?
    היתגעגעתי המון
    האמת שלא יצא לי להיכנס כבר המון זמן רציתי קצת לנקות את הראש
    מה איתך איך הולך הטיפולים??
    שושןןן
7 תגובות
עמוד 1
  • הי שושןן...
    נעלמת לנו!!! האמת שגם אני נמצאת כאן הרבה פחות... אין לי זמן...

עברתי הפריה ראשונה לפני חודשיים שלא הצליחה... הייתי בחודש הפסקה ועכשיו אני לוקחת כדורים ובעוד שבוע בערך יקבעו לי את מועד ההחזרה של המוקפאים (נותרו לי 8 עוברים מוקפאים)...
    זהו בגדול... עובר בסדר... אני מאוד מפחדת לקבל שלילי... אני כל כך רוצה שזה כבר יקרה... אני פשוט כמהה לתחושה הזאת של להיות בהריון ואמא בכלל... זה בטח הדבר הכי מדהים בעולם,אני מדמיינת את עצמי כל הזמן מסניפה את התינוק שלי ומטיילת איתו בזרועותיי... אני כבר יכולה להרגיש את זה למרות שאינני אמא, עדיין.... תודה שאת מתעניינת
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר אני עם דמעות!! ריגשת אותי ואני כ"כ מזדהה איתך..מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה הטיפול הכי קל והכי מנצח שלך!
    נודע לי היום שיש לי 5 מוקפאים. מאוד שמחתי! אין ספק שהטחפול הזה היה יותר מוצלח מבחינת העוברים ואיכותם. במדיקל לא הקפיאו כלום למרות שהיו יכלים להקפיא 3 ביום השלישי. נקווה לטיפול מנצחחחחחחחח :-)
  • שיהיה המון בהצלחה מדהימותתתת
    החודש הזה מנצחחחחחחח
  • שיהיה בהצלחה לשתיכן!!!!
    מחזיקה לכן אצבעות שתקבלו מתנה לשנה החדשה!!!
  • בננות יקרות,
    שיהיה לכן המוןןןןןן בהצלחה!!!
    מחזיקה לכן
  • שושה, 5 מוקפאים זה מצויין, אין ספק שהטיפול הנוכחי טוב מהקודם...
    הלוואי ולא תצטרכי להשתמש במוקפאים, שיתפס כבר הטיפול הזה...

מתי בדיקת בטא?

קרן, נטאלי וטליה המדהימות, תודה רבה... גם לכן המון בהצלחה...
    לא להתייאש בנות, אנחנו בדרך אל האושר... זה קרוב מתמיד

נשיקות
  • שושןן... שוב נעלמת?!?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה