שאלה לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת אם תופעות של הריון כמו כאבי חזה ובחילות כל היום יכולות להופיע מייד עם כניסה להריון?? אבל ממש ..כמו כמה ימים לאחר קיום יחסים שאני יודעת שהיה ביוץ???? כי אני בהחלט סובלת מבחילות וכאבי חזה ויש ריחות שאני לא מסוגלת להריח!!
    אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אצל כל אחת זה אחרת מאמי...
  • כן אני יודעת..אבל השאלה שלי האם זה אפשרי??? או שאני מדמיינת את כל זה??
  • אני למשל מקבלת כל 28 יום במדויק וממש אחרי הביוץ הרגשתי כל מיני תופעות והפעם המחזור איחר לי אבל אתמול עשיתי בדיקת דם וזה שלילי וזה נורא מוזר כי המחזור שלי סדיר.
    אני באיחור של 3 ימים ואין מחזור בכלל וממש יש לי תופעות של הריון.....אבל מה הסיכוי שזה הריון אם בדיקת הדם שלילית??????????
    אבל כל התופעות שאת מתארת הן הגיוניות לגמרי מתי את צריכה לקבל?והאם המחזור שלך סדיר?
    http://www.holdthatpic.com/
  • המחזור שלי יחסית סדיר...אני צריכה לא לקבל ב 22 לחודש זה פשוט נראה לי מוזר...כי אני יודעת שבדרך כלל התופעות מופיעות עם איחור הווסת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה