אפשר לשפוך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סורי שאני מתקיפה בעוד חסויה אחת.
    אבל זה לא קשור להריון.
    זה קשור לזוגיות.
    נמאס לי מהזוגיות שלי ונמאס לי מבעלי.
    נמאס לי מהחיים שלי.
    אני מרגישה כל כך לבד, שכמה שלא אנסה לדבר ולהסביר, שכמה שלא אתאמץ, תמיד אהיה לא בסדר.
    כמה בן אדם יכול להיות אגואיסט? עולם שלם יכול לסבוב רק סביבו ואם אנסה לומר משהו שמפריע שקשור לגבי ישר יתנפל עלי
    וניסיתי לדבר, אלוהים יודע כמה שניסיתי.
    אבל בכנות אני מרגישה שחבל לנסות, אין עתיד לזוגיות הזאת, הדעות שלנו לגבי מה בונה זוגיות ומה חשוב יותר בזוגיות שונה לגמרי.
    האם זה סקס האם זאת אהבה?
    כן גם אני לא מושלמת, ואני מוכנה לעבוד על עצמי, אבל אני צריכה הסכמה על בסיס על עובדות מסויימות. למה שרק אני אנסה?
    אני מרגישה שהוא בכלל לא אוהב אותי, שאני שם כברירת מחדל.
    יש רגעים שבאמת בא לי להתגרש, לומר שלום יפה ולהיפרד.
    ורגע אחכ אני מסתכלת על האוצרות שלי ויודעת שבשבילם עדיף להבליג.
    אבל אני מאבדת את עצמי, את האושר שלי, את הרוגע שלי.
    אין לי תמיכה בכלום בחיים, בשום החלטה, בשום רצון, בשום חלום.

אמרתי את זה פעם ואומר את זה שוב - אני מרגישה שאני נכנסת לדכאון קשה מאוד ואני לא רוצה שזה יקרה ממש לא
22 תגובות
עמוד 1
  • נשמה שלי

• מאמי, אני לא את, אני לא יודעת מה הפרטים של היחסים ביניכם אבל אני יכולה להגיד לך שלכולם יש רגעים כאלה עם הבעל.
    אני בטוחה שאם זה מה שאת מרגישה אז כנראה שאת באמת מתוסכלת אבל לפני שאת מחליטה משהו פשוט שבי ותחשבי מה את רוצה מהחיים שלך? וממנו? ואולי שווה לנסות לדבר איתו שוב?
    אולי כדאי גם לשקול יעוץ זוגי?

בכל מקרה
    נשיקות!
  • אוי המצב שאת מתארת לא קל בכלל

• כשאמצא פתרון לחיים שלי אולי אצליח לתת עצה על חיים של אחרות
    בינתיים קבלי טריליוני חיבוקים

• השאלה הגדולה היא האם את באמת חושבת שבעלך טוב לך ואם את אוהבת אותו, ואת כל ההרגלים המעצבנים שימי לחוד. אם יש בסיס לזוגיות - אהבה, כבוד לבן הזוג כאדם - אז יש על מה לדבר. ייעוץ זוגי טוב כי לפעמים מקשיבים יותר לאדם שבא מבחוץ. אנחנו מאמינים יותר לזר מאשר לבן הזוג כשאומרים שיש לנו בעיה...
    זוגיות זה לא קל. אבל אלא אם כן מדובר בבן זוג פוגעני או אלים אני חושבת ששווה להלחם.

• אין לי משהו חכם להגיד.
    מזדהה ושולחת לך חיבוק
  • מאמי קבלי מלא מלא

• אני חנוקה עם רוק בגרון
    אני עדיין לא מאמינה למה שאני קוראת

• סיון וחסויה -

טיראן כהן - עוזרי (M.A)
    טיפול באמצעות אומנות ויעוץ זוגי
    052-8814214
    [email protected]

היא עובדת בארגון ענק של שלום בית (היינו איתם בסופ"ש לפני 5 חודשים)
    אני אישית מכירה מישהי שטופלה אצלה שנתיים
    אישה מדהימה משכמה ומעלה
    אין מילים!

• חסויה אני לא אתן לך עצות אני חושבת שכבר קיבלת אותן. אני מחזקת אותך ומאחלת לך חיים מאושרים כמו שמגיע לך וכמו שאת מבקשת לעצמך!! הלוואי ותמצאי את נחלת המנוחה שלך!

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל תשני את הגישה כלפי עצמך!
    עזבי רגע את בעלך, למרות שהוא הביא אותך למצב הזה, אם לא תסתכלי על עצמך בעין טובה- אף אחד לא יעשה את זה!
    את כותבת בהודעה שכמה שתנסי תמיד תהיי 'לא בסדר' וזה ממש לא ככה!
    אני בטוחה למרות שאני לא יודעת מי את, שאת שווה הרבה יותר מזה!

נכון שבזוגיות צריך שתיים, ולא פייר שרק את תעבדי ותנסי לתקן ולשפר, אבל אולי ברגע שהוא יראה שאת עושה את הצעד הוא גם יעשה את אותו הדבר?
    זה לא פשוט, להיות היחידה שנלחמת למען השלום בית,
    אבל לפעמים הגבר הוא אטום, ולא משנה איזה גבר זה, האגו שלהם לא נותן להם אפשרות להתקדם.

תנסי לרכך אותו ולדבר איתו שוב,
    בהצלחה
  • מה????????????????

אני לא מסכימה לך להיכנס לדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!

אהובה שלי את!

אולי תנסי לעשות דברים שעושים לך כייף.

אולי את לא עובדת ואת מתחרפנת בבית?
    אז תנסי לצאת ערב בשבוע או להיפגש איזה בוקר עם אנשים שעושים לך טוב.

בכל מקרה- מיליוני חיבוקים.
    לא מאה
    מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםם

בשמת
  • בשמת את חמודה
    אבל אני דווקא כן עובדת ואפילו עובדת קשה, תאמיני לי הדבר האחרון שעוד יש לי כח בערב זה לצאת

סורי שככה הפלתי עליכן פצצה ונעלמתי.
    סך הכל אני בסדר. אחרי ימים מאוד קשים היתה לי שיחה מלאת דמעות (שלי) עם בעלי אתמול והוא ואני הסכמנו שנלך לטיפול זוגי לשקם את מה שאנחנו כבר לא מצליחים לשקם.
  • שיהיה המון בהצלחה בטיפול הזוגי.
    אני מאד מקווה שהכל ישתקם
    כל הכבוד לכם שלא ויתרתם
    [

• אני מקווה שהתסדרו כבר העניינים בניכם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה